Üks rannalistest, venelanna Tatjana, ütles Euronews'ile, et veedab koos perega kogu oma puhkuse Sotšis. "Tavaliselt me puhkame Araabia Ühendemiraatides, Tuneesias või Türgis, kuid sel aastal plaanid muutusid, sest reisida ei saa," lisas naine.

Sotši rand 5. juulil

Sotši hotelliomanik David Vardanyan vastas ajakirjaniku küsimusele hotelli täituvuse kohta, et "hotell on täiesti täis ja vaadates eelbroneeringuid, jääb see nii kuni novembrini välja."

Hotellide hinnad on suure nõudluse tõttu ka tõusnud. Turismiagentuuri Pink Elephant juhi Alexan Mkrtchiani sõnul on hotellide hinnad tõusnud koguni 50%.

Odessa rand 4. juulil

Samal ajal lisandub Venemaal iga päev tuhandeid uusi nakatunuid ja riik on hetkel juhtumite arvu poolest maailmas neljandal kohal üle 700000 juhtumiga. Suured liikumispiirangud Moskvas lõppesid pea kuu aega tagasi, mõnes Venemaa piirkonnas veel on piirangud.

Sotši rand 5. juulil

Ukrainas on nakatunute arv kasvanud just viimasel paaril nädalal suurema hooga. Hetkel on seal registreeritud üle 50000 juhtumi. Sellele vaatamata on rannad rahvast tulvil.

"Ukrainlased kardavad koroonaviirust vähem kui keegi teine maailmas," kommenteeris seda fakti Fazil Askerov, Odessa turismiarenduskeskuse juht. "Meie turistid on julgemad."

Odessa rand 4. juulil

Allikas: Euronews