Sageli kipuvad aastatuhande põlvkonna esindaja ka samaaegselt töötama ja õppima, mistõttu ollakse tihti väsinud. Ühe uuringu kohaselt nõuab uue sihtkohaga ennast kurssi viimine ligi kaheksa tundi aega.

Selgub aga, et millenniumi põlvkonna esindajad tüdinevad otsimisest ja uurimisest juba 40 minutiga ära. Seetõttu lüüakse sageli asjale käega ja otsustatakse minna sinna, kus on juba käidud või võtta pakettreis, mille raames on kõik juba paika pandud.

Lisaks selgub uuringust, et 56% vastanutest ei soovigi puhkusele minna, sest kardetakse, et puhkuse ajal hakkab töö kuhjuma või äkki jäädakse ilma mõnest magusast võimalusest. Teisisõnu ei suudeta end tööelust välja lülitada.

Samas ilmnes, et aastatuhande põlvkond peab reisimist olulisemaks kui teiste põlvkondade esindajad, kui nad vajavad reisi planeerimisel abi. Reisile soovitakse minna, kuid sageli lüüaksegi asjale käega, sest ettevõtmine nõuab palju vaeva ja tekitab stressi. Muidugi leidub ka neid, kes on väga entusiastlikud ja planeerivad vaevata sisukaid reise.