Juba 40 aastat on Andrew Harperi toimetajad reisinud erinevatel kontinentidel, avastades kõige erilisemaid hotelle ja peidupaikasid ainulaadsetes asukohtades üle terve ilma.

Andrew Harperi toimetajad reisivad alati anonüümselt ning katavad oma reisikulud täies mahus ise. Sellist lähenemist hotellide hindamisele ei kasuta hetkel ükski teine reisiportaal maailmas ja see annab võimaluse Andrew Harperil hinnata hotelle objektiivselt ning iseseisvalt.

“Selle erilise tunnustuse saamiseks peab hotellis olema vähem kui 50 tuba. Hotell peab silma paistma omanäolise karakteri poolest, olema pühendunud klassikalisele reisielamusele ning pakkuma klientidele midagi tõeliselt erilist.” ütleb Andrew Harper.

Ta jätkab: “Meie lemmik pelgupaigad omavad silmapaistvat eripära ja pühendumust klassikalisele reisielamusele ning neid eristab väga eriline asukoht. Andrew Harperi toimetajad on reisinud üle terve ilma juba aastakümneid ning hotellide hindamisel ei toimeta nad lihtsa etteantud nimekirja alusel. Nende eesmärk on eraldada tõeliselt omanäolised hotellid suurepärastest. Kui soovite leida kohta, kus ennast unustada või jätta kogu maailm selja taha ja kogeda midagi tõeliselt erilist, siis laske meie toimetajatel end kohale viia.”

“Pädaste Mõisal on erakordne au olla samas nimekirjas prestiižikate ja suurepäraste hotellidega nagu Aman Venice Itaalias, Ballyfin Demesne Iirimaal, Fogo Island Inn, Kanadas, Huka Lodge Uus-Meremaal või The Point, New Yorgis, ütleb Martin Breuer, Pädaste Mõisa üks omanik.

Pädaste Mõis Muhumaal on rahu pelgupaik, pakkudes võimalusi lõõgastumiseks ja unistamiseks, kuid samas innustades tegutsema ja avastama. Pädaste Mõis on Põhjala saarte köögi vedaja, tuntud looduslike spa-hoolitsuste poolest, rikkumata looduse rüpes.