Meresuu spaahotelli halduri Martin Krupi sõnul pole Meresuu spaahotelli igapäevane opereerimine takistatud, kuna suurima võlausaldaja huvi on hoida heade igapäevaste tegevustulemustega spaahotell täisfunktsionaalsuses.

“Meresuu tegevuse ja teenuste osutamise jätkamine on täna kõikide võlausaldajate huvides, sest heade täituvusnäitajatega hotelli efektiivne opereerimine loob parimad eeldused uue investori leidmiseks,” rõhutas Martin Krupp.

Krupi kinnitusel on kõik hotelli jooksvad kohustused klientide, tarnijate ja töötajate ees täidetud. “Tegemist on Eesti majandusruumis üsna ainulaadse juhtumiga, kus vaatamata omanikfirma pankrotile jätkab ettevõte oma igapäevast majandustegevust endisel kujul ning seda samas mahus kui eelnevatel aastatel,” sõnas Krupp.

Turismisektori kõrghooaja algul näitab Meresuu spaahotelli broneerimisstatistika, et tänavune aasta on juba kujunenud eelmisest hooajast edukamaks. Eesti ja Venemaa kliendid broneerivad aktiivselt nii majutust kui ka spaaprotseduure, samuti kasutavad piirkonna elanikud meelsasti hotelli veekeskuse võimalusi.

“Täna on meil võrreldes eelmise hooajaga ööbimiste arv kasvanud üle veerandi ning tulevikubroneeringute arv viiendiku. Sealjuures on kasvanud nii Eesti kui Venemaa turistide arv,” kirjeldas Krupp.

“Tegeleme aktiivselt uute investorite otsingutega ning võin öelda, et kui reeglina omanikfirmade pankrotijuhtumite lõpetatakse sisuliselt ka tegevus, siis Meresuu spaahotellist kujuneb loodetavasti väärikas erand, kus opereerimine ei katke ka omanikuvahetuse protsessis,” kinnitas Martin Krupp.