8. aprilli varahommikul tühistati Hubei provintsi pealinnas Wuhanis enam kui kaks kuud väldanud äärmiselt rangete piirangutega isolatsioon. Vaata, mis linnas nüüd toimub!

Videos võtavad sõna ka linnaelanikud. Kuuleme, kuidas tunneb ennast naine, kes läheb jaanuarikuust alates esimest korda poodi. Nad põdesid mehega mõlemad koroonaviirust ja ei näinud teineteist kaks kuud, kuna mees oli pikalt haiglas.

Doktor Liao Haolei räägib, et inimesed kannatasid isolatsioonis olles vaimselt väga palju. Ta ütleb, et oli palju kurbust, osad inimesed ei saanud isegi oma lähedasi enne nende surma näha.

Videos tutvume ka Bruce'iga, kes on terve isolatsiooniperioodi vabatahtlikuna abivajajatele ravimeid koju toimetanud, varustamaks neid inimesi, kes ei ole saanud ise oma ravimitele järele minna. Noormees ütleb, et tal on muidugi hea meel, et ta sai nii paljusid aidata, aga teda vaevab siiski see, et ta ei suutnud aidata kõiki, kes abi palusid.

Videos on näha, millist rõõmu toob inimestele võimalus taas nautida selliseid lihtsaid asju nagu koera jalutamine koos perega või tänaval koos sõbraga einestamine.

Vaata videot: