Ameeriklaste üks tuntumaid ja vaadatuimaid uudistekanaleid annab 1. jaanuaril oma veebis avaldatud kokkuvõttes 2020. aastaks soovitusi reisimiseks. Kokku soovitatakse 20 erinevat riiki või kohta, nende seas ka Eestit.

"Kuigi Eesti ei pruugi veel olla maailma mastaabis sünonüüm haute-köögikunstile, siis see justkui põhjamaine riik saab selles vallas väga hästi hakkama. Ära ole üllatunud, kui kuuled sellest üha sagivamast toidumaailmast 2020. aastal," seisab CNN-i avaldatud artiklis.

Samuti kiidetakse artiklis fakti, et alanud aasta mais leiab Eestis aset maailma üks kõige prestiižikamaid kokakunstivõistlusi Bocuse d'Or.

"Hoolimata sellest üha kasvavast toidu-ja joogiasukohast, on Eesti ilmselt isegi rohkem tuntud oma ilu ja looduse ning avatud ruumi poolest. Värske õhu entusiastid võivad Eestis näiteks teha tervet riiki hõlmava rabaretke. Kuna see riik on suhteliselt pisike (umbes New Yorgi osariigi suurune) ning väikese populatsiooniga, on seal võimalik sujuvalt, rahvamasse vältides ja taskukohaselt kõike avastada," lisatakse artiklis.

CNN lisab ka, et kui arvestada Eesti kuurorte, iidseid losse ja kindlusi ning vaikseid metsi, siis pole ime, et Eesti on maailmas üha märgatavam reisisihtkoht.

Muide, artikli lõpus tuuakse ka välja soovitus, et ükskõik, millist Eesti osa külastada, siis Tallinna vanalinn on koht, mida peaks kindlasti nägema.

Lisaks Eestile soovitatakse artiklis külastada selliseid kohti ja riike nagu Zambia, Tuneesia, Washington, Sri Lanka, Brasiilia jne.

CNN (Cable News Network) on Ameerika Ühendriikide meediakanal, mis kuulub meediahiiule WarnerMedia. Viimaste avalike andmete kohaselt on CNN-il üle 100 miljoni tellija ja lugeja rohkem kui 200 riigis.