Maailma pikim kruiis algab Miamist ja jõuab sinnasamasse tagasi 180 päeva hiljem - selle aja jooksul tehakse tiir ümber maailma ja külastatakse kõiki suuremaid turismisadamaid. Laev Insignia, milles tuleb kuus kuud veeta, pole väga suur - ehitatud 1998. aastal, mahutab 342 sviiti, millest 70% on privaatsete terrassidega. Kokku võetakse ümbermaailmareisile 684 reisijat, neid teenindavad 400 meeskonnaliiget.

Järgmine suur merereis algab 4. jaanuarl 2016. Miamist välja sõites tehakse esimene peatus Arubal. Jätkatakse kariibi merel suunaga Lõuna-Ameerikasse, ületatakse Atlandi ookean, tehakse peatusi Aafrikas nii lääne- kui idarannikul. Reisimarsruudist ei jää välja ka Madagaskar ja maldiivid.

Kui India, Kagu-Aasia, Hiina, Jaapan ning Filipiinid läbi käidud, võetakse suund Austraaliale. Muidugi on ka palju peatusi Vaikse ookeani saartel teel tagasi Ameerikasse. Panama kanali kaudu lipsatakse tagasi Kariibi merele ja pärast kruiisi üle mere jõutakse südasuveks tagasi kodusadamasse.

Kokku läbib maailma pikim kruiis 44 riiki ja 90 sadamat. Luksusliku poolaasta eest maailma meredel küsitakse alates 30 719 eurost inimese kohta. See teeb natuke üle 170 euro päevas. The Telegraph arvutas välja, et nii on isegi odavam pool aastat laeval veeta kui Londonis korralikku korterit üürida.