Viimaks sai Honest Guide ka Eestis käidud (kaua tuli oodata!) ja vaatame nüüd kõik hingevärinal koos, mida maailm meie kohta läbi selle video teada saab:

Väike kokkuvõte neile, kes ei saa või ei taha videot vaadata või siis ei mõista nii hästi inglise keelt

Honest Guide alustab Tallinna Lennujaamast, selgitades, kuidas on kõige parem kesklinna sõita. Vanalinna jõudnud, ronitakse Oleviste kiriku torni tippu ja leitakse vaade olevat hingemattev. Kui noormehed tornist alla jõuavad ja vanalinnas ringi jalutavad, ei jõua nad ära imestada, kui ilus siin on — ükskõik kuhu vanalinna soppi sa ka ei satu.

Edasi liiguvad Janek ja Honza Telliskivi kanti ning kui nad võtavad baarist nimega St Vitus ühe õlle, avaneb neil lõpuks võimalus kasutada kõikide Eestit külastavate välismaalaste lemmiksõna — terviseks! Sinna otsa tuleb väike eesti keele tund. Edasi käiakse veel F-hoones, Pudelis, Kaja Pizza Köögis (kuhu nad tegelikult hiljeaks jäävad) ja Pööblis (kus viimaks ka kõht täis saab).

Nüüd viivad vlogijate sammud Linnahalli, Patarei vanglasse, Lennusadamasse — vahepausidel tsiteeritakse Hemingwayd ja süüakse kohukesi. Edasi viivad väsimatute vlogijate sammud Kadriorgu, Kumusse ja lauluväljakule.

Viimaks seatakse sammud taas vanalinna, käiakse mitmes restoranis ja baaris — vahele ei jäeta ka legendaarset Valli baari. Kui juba hämardub, käiakse korra ka metsas ja mere ääres ära.

Meie võime Janeki ja Honza videoga igatahes väga rahule jääda, neile tõesti meeldis siin ja see video toob Eestisse kindlasti palju toredaid inimesi.