„Oleme tehtud töö üle uhked ja meil on hea meel, et saame esitleda oma esimest omalaadset ostukeskkonda vabas õhus. Algselt planeeritud pidulik avamisüritus ei ole massiürituste piirangute tõttu võimalik, seega otsustasimegi avada ostuküla ilma suurema peota, et vältida suure hulga huviliste kogunemist ühel kindlal päeval ning tagada kõigile terviseohutus,” teatab Andrei Dozorcev, projekti arendava ettevõtte OUTLETICO juhatuse liige.

Via Jurmala Outlet Village korraldab eripakkumistest tulvil kaks nädalat kestvad avapidustused, mille jooksul jõuavad kõik soovijad uudistada soodushinnaga lemmikbrände ning nautida ostlemist värske mereõhuga Vahemeremaade-hõngulistel ostuküla tänavatel, veetes aega hubastes kohvikutes ja restoraniterrassidel.

„Pöörame erilist tähelepanu uute terviseohutusreeglite ja protseduuride järgimisele, et tagada kõigi ostlejate ning töötajate turvalisus. Projekti muudab ainulaadseks see, et ostukülas ei ole avalikke, ühise ventilatsioonisüsteemiga koridore. Igal kauplusel või toitlustusasutusel on eraldi sissepääs otse tänavalt ning iseseisev ventilatsioon ja õhukonditsioneer loovad oma mikrokliima,” selgitab Andrei Dozorcev.

Via Jurmala Outlet Village 13 500 m2 suuruses ostukülas on alates avamispäevast esindatud enam kui 100 maailmas tuntud kaubamärgi, nagu näiteks Guess, Puma, Tommy Hilfiger, Ecco, Stefanel, Ermenegildo Zegna, Levi’s, Mustang, Lee Wrangler, NS King, Sizeer, Crocs, Billionaire, Burberry, Brunello Cucinelli, Pako Lorente, Napapijri ja paljud teised.

Via Jurmala Outlet Village pakub külastajatele aastaringselt parimaid kaubamärke tavapoodidest 30-70% soodsamate hindadega ning lisaks korraldatakse seal erinevaid tegevusi nii lastele kui ka täiskasvanutele.

Lisateave Via Jurmala Outlet Village ostuküla kohta:

  • Aadress: Jaunā iela 12, Pinķi, Läti.
  • Parkimiskohad 750 sõidukile.
  • Ühistransport: Riia — Piņķi bussid nr 4, 32, 43.
  • Rong: Jūrmala — Babīte, Riia — Babīte, ümberistumisega bussile nr 4 Babīte jaamas.