Kes puhkab bändiga alati jaanipäeval Hiiumaal? Kes unistab spaamaratonist? Kelle jaoks ja miks on Eesti suvepealinn hoopis Haapsalu? Viktoriin ei anna mitte ainult õigeid vastuseid, vaid ka hulga häid vihjeid, mida artistide lemmikkohtades teha saab ja kuidas plaanida omale põnevat puhkust Eestis.

Lisaks on äsja valminud 24 intervjuud kõigi Eesti Laulu artistidega, kus nad räägivad endale olulistest paikadest Eestis ja annavad puhkusesoovitusi. Vaata üle, milliste artistide südamesse on tee leidnud ka sinu lemmik — SIIN!

"Argimured üle vee järele ei tule," teab Ziggy Wild. "Eestis saad kogeda täielikku vaikust," ütleb Inga Tislar. "Eestis puhates ja ringi käies hoidkem loodus korras ja puhtana," kõlab Revalsi esifiguuri Jaanus Saago suust.

Sel nädalal (13. ja 15. veebruaril) on eetris Eesti Laulu poolfinaalid, mõlemas tutvustab iga artist endale kallist paika Eestis. Nii saavad kokku rahvusvahelise sõnumi ja ambitsiooniga muusika keel ning isiklikud ja vahetud tunded Eesti vastu.

Viktoriini auhinnaks on kaks pääset kahele “Eesti Laul 2020” finaali, mis toimub 29. veebruaril Saku Suurhallis. Võitjad loositakse ja võitjatega võetakse ühendust 25. veebruaril viktoriini ankeedis esitatud e-posti teel ning nende nimed avaldatakse samal päeval Puhka Eestis Facebooki-lehel.