Linda Line'i juhataja Enn Rohula sõnul teenindavad praegu Tallinn-Helsinki liini kaks kiirkatamaraani Merilin ja Karolin. Katamaraanidega saab kahe pealinna vahel sõita alates tänasest mõlemas suunas kuus korda päevas.

Rohula sõnul algas tänavune merehooaeg võrreldes möödunud suvega tuulevaiksemalt. "Eelmine aasta oli erakordselt keeruline, sest tormipäevi oli palju rohkem. Sel aastal lubas ilm meil laevadega sujuvamalt opereerida," lisas ta.

„Meie kliendid käivad enamasti Helsingis tööl ning nende jaoks on oluline kiire ja mugav laevaliiklus. Kiirkatamaraanid pakuvad Tallinna ja Helsingi vahel kiireimat ühendust, lisaks läheb reisijatel vähem aega sadamas ning pole vaja kulutada aega ka sadamast kesklinna jõudmiseks," rääkis Rohula.

Kiirlaevaga jõuab Tallinnast Helsingisse kõigest 100 minutiga, mis on kiireim võimalus reisimiseks Tallinna kesklinnast Helsingi kesklinna.

Linda Line Expressi kiirlaevad väljuvad esmaspäevast laupäevani Tallinnast ja Helsingist kell 8, 10, 12, 16, 18 ja 20. Pühapäeviti väljub esimene reis kell 10 hommikul.