Dokumentaalfilm „Panamericana“ on lugu maantest, mis seob köiena kokku Põhja- ja Lõuna-Ameerika - kokku 17 riiki.
Film räägib Panamericana maanteel ja selle ümber keerlevaid lugusid, illustreerib läbitavate paikade kaunist loodust, aga ka raha olulisust ning kontraste rikkuse ja vaesuse vahel maailma pikimal maanteel.

LOE LÄHEMALT kino Sõprus kodulehelt.

Teekond läbi nende riikide on aeganõudev, kui see pole põhjust unistusest loobumisest. seigelda võib jupi kaupa ning selle aasta septembri-oktoobris viib Kaupo Kikkas reisijuhina pisikese seltskonna unikaalsetesse paikadesse USAs, eemal linna- ja turismikärast. Kohtadesse, kus lisaks fotoklõpsu tegemisele on aega kuulatada, selili visata ning heita pilk nii taevasse kui ka iseendasse.

Ainult kaks maasturit, ainult erilised paigad
Transpordivahenditeks sellel seiklusel on kaks suurt ja mugavat maasturit. Reisi fookus on loodusel, kultuuril ja selle talletamisel. Tempo on mõistlik, et jõuaks näha, kuulda, nuusutada ja tunda. Ning kvaliteet, mida võimaldab väike seltskond ja palju näinud reisijuht, kes teab täpselt, kuhu tee viib. Kaupo Kikkas on metsikus läänes aastate jooksul palju reisinud ja otsinud välja kõige erilisemad paigad.

Seltskonna teele teele jäävad muuhulga Suure kanjoni põhjakallas, maailma suurimad võlvkaared, Zion kanjon, 5000 aastased männid Great Basin rahvuspargis ning kummituslinnad. Pärliks on soovijatele lisaretk ainulaadsesse Yellowstone'i rahvusparki!

Ja kõige parem uudis - selle seltskonnaga saab veel liituda! LOE LÄHEMALT SIIT.