Janet Masters ja tema värske abikaasa lendasid pärast pulmi Hawaiile. Oksekoti leidsid nad seljatoe istmetaskust teki vahelt. Keegi oli otsustanud oma pakikese vaikselt ära poetada lennukimeeskonnale sellest rääkimata.

Kui lennureisijad kutsusid stjuuardessi, et leid üle anda, juhtus see, mida kõige vähem taheti - kott lõhkes. Janeti ja tema abikaasa riided said rikutud.

Mis siis edasi sai? Tegelikult ei oleks eriti midagi edasi saanud, sest lennukimeeskond pakkus kannatanutele vaid istekoha vahetust ja ei midagi muud.

Alles pärast seda, kui kannatanud jutustasid oma loo CBS-i telekanalile, otsustas lennukompanii ebameeldiva intsidendi kahjud hüvitada. Selleks kingiti reisijate paarile 300-dollarine reisivautšer, mille eest oleksid nad saanud mõnel Unitedi lennul lennata.

United Airlines vabandas telekanali pärimise peale ja lisas, et põhjuseks oli lennumeeskonna hooletus. Eelmisest lennust istmetaskusse jäänud kahtlast pakikest lihtsalt ei leitud, sest kõiki istmetaskuid ei vaadatud kahe lennu vahel korralikult üle.

Janet Masters aga pihtis CBS-ile, et ilmselt ta selle vautšeri eest Unitediga siiski lendama ei lähe. Vahejuhtum oli liialt ebameeldiv, et minna kingitud 300 dollarit uuesti kulutama.