Rong Presidendimatkale väljub 25. veebruaril Tallinnast Aegviitu kell 10:18 ja alustab sõitu Aegviidust tagasi Tallinna kell 16:20. Erihinnaga edasi-tagasi pilet maksab 3 eurot. Piletit saab osta rongist, kasutades märgusõna “Presidendimatk”.

“Tegemist on Eesti ühe populaarsema matkaüritusega, kus on alati rohkelt osavõtjaid. Selleks, et kõik matkalised lahedasti ära mahuksid, lisab Elron Presidendimatka rongidele tavapärasest rohkem vaguneid,“ ütles Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo.

“Presidendimatk toimub Aegviidu-Nelijärve-Jäneda terviseradadel, kus ootavad erineva pikkusega matkarajad ning puhkepeatused, kus osalejatele pakutakse kuuma teed ja sooja suppi. Tulla võivad kõik, ka siis, kui otsus tulekuks küpseb alles toimumispäeva hommikul,” kutsub järgmisel nädalavahetusel matkale Spordiklubi Presidendirada MTÜ juhatuse liige Enno Must.

Presidendimatk on Eesti Vabariigi aastapäeva auks toimuv rahvaspordiüritus. Matk algab Aegviidust – sealt pääseb matkama erineva pikkusega Aegviidu-Nelijärve-Jäneda terviseradadele. Tegemist on ühe osavõtjaterohkema matkaüritusega Eestis, mis toimub igal aastal. Osavõtt on kõigile tasuta ja ilma eelneva registreerimiseta.

Rohkem infot Presidendimatka kodulehelt www.presidendirada.ee.