Kuna eelmisel aastal jäi rahva rohkuse tõttu värvidest puudu, siis sel aastal telliti värve juba varuga. Tallinnasse saabuvad pulbrid on Saksamaal valmistatud ning mitmete tervisekaitseametite poolt heaks kiidetud. Pulbrid on valmistatud ökoloogilisest kosmeetikast, mille tooraineks on riis ja mais ning toiduvärv. Värv ei kahjusta ninna või suhu sattumisel hingamisteid ega tekita nahaärritusi.

Muusika- ja värvidefestival Dream Holi on India päritolu pidu, mille kulminatsioonis viskavad osalejad õhku värvilisi pulbreid, mis tabavad ka teisi lähedalolijaid ja vaatepilt on sel hetkel võimas.

"Ka sel aastal on meie jaoks meelelahutusprogramm väga oluline ning oleme pannud sellele suurt rõhku. Külalised saavad nautida muusikat ning tuntud artiste nii Eestist kui ka välismaalt juba alates kella 12 kuni õhtul kella 22-ni. Kodus pole sel päeval mõtet süüa, sest kohapeal on avatud üle 10 erineva toitlustuskoha, mis omakorda esindavad erinevaid kultuure. Noorematele külastajatele ja nende vanematele on võimalus aega veeta ka eraldi perealas, kus on batuudid, näomaalijad, õhupallimeistrid ja palju muud. Loomulikult pole ära unustatud ka suuremaid põnevuseotsijaid või nende vanemaid, kelle jaoks on samuti festivalile toodud erinevad atraktsioonid. Tänavusel festivalil garanteerime samuti ainulaadseid elamusi igale vanusele," ütles peakorraldaja Aleksei Pankov.

Kohale soovitab korraldaja tulla heledates riidetes, et värv oleks paremini nähtav. Kohapeal saab ka osta valgeid T-särke. Värvi pärast ei pea muretsema, sest seda on võimalik riietelt maha raputada või hiljem pesta. See on ohutu ning tehtud riisi- ja maisijahust ja toiduvärvist.

Esmakordselt külastab Eestit ka maailma top 100 hulka kuuluv DJ, kes on ühtlasi ka 2014. aasta MTV EMA muusikaauhindade võitja - Diego Miranda (Portugal).

Laval lõbustab veel külalisi rühm Põhja-Tallinn, DJ Kristjan Hirmo, Djently, Karl Mihkel Salong (Eesti otsib Superstaari), Artur F & Marc F, Kiril Sax, MC Gan, DJ Diana D ja teised.

Peamine rõhk üritusel on siiski värvidel. Selleks toimuvad MC Gan´i lugemise saatel iga poole tunni tagant võimsad flash mob´id, kus külalised viskavad kõik koos värve õhku.

Iga külastaja saab kingituseks ühe paki värvi, mida jagatakse väravas sisenemisel. Sees saab piiramatus koguses värve juurde osta.

Festivali ajal on võimalik nägu ja käsi pesta selleks spetsiaalselt paigaldatud veekraanide all.

Eelmisel aastal augustis toimunud esimene Dream Holi Festival osutus nii publikurohkeks, et värvidest jäi puudu.

Vaata ka Devin Grahami videot maailma suurimast värvipeost USA-s: