Ära paki kohvrit lahti

On asju, mida vajad ainult reisil olles. Niisiis on lihtsam jätta reisilt tulles need asjad kohvrisse. Nii on järgmine kord kõik vajalik ühes kohas ja kohe saadaval. Näiteks kaelapadi ja lisapistik võivad vabalt reisikohvrisse jääda. Ideaalne variant laiskadele ja mugavatele inimestele.

Mine lennukile viimasena ja lahku sealt viimasena

Võib-olla oled varemgi märganud, et kohe, kui lennuki pardale saab, hakkavad inimesed rabelema. Istu rahulikult ja loe veel paar uudist ning vaata, mis sotsiaalmeedias toimub. Viimasena lennukisse minnes on teised reisijad oma istekohtadel ja nende pagas selleks ettenähtud kohas. Niimoodi saad rahulikult minna oma istekoha juurde, ilma et peaksid külg külje kõrval trügima. Lennuki maandudes istu rahulikult oma kohal kuni teised hakkavad kitsas koridoris trügima, et kotid ja kohvrid kätte saada. Ega nad väga palju kiiremini kuskile ei jõua. Rahulikult oodates saad aga üks hetk lihtsalt püsti tõusta, võtta oma pagas ja minna ilma trügimata lennukist välja.

Kasuta pakkimisnimekirja

Kui ise nimekirja teha ei viitsi, otsi internetist pakkimisnimekiri, mis sisaldab kõiki reisimiseks elementaarseid asju. Nii kindlustad selle, et kõik vajalik saab kaasa. Samas ei pea ise hakkama pead vaevama, kas midagi jäi maha või läks sootuks meelest.

Kasuta toateenindust

Paljud inimesed arvavad, et toateenindus on ääretult kallis ja mõttetu. Tegelikult tasub aga hinnakirja uurida, sest paljudes hotellides maksab toidu tuppa tellimine sama palju, kui restoranis tellides. Seetõttu jääb hind samaks, kuid saad jääda mõnusalt voodisse ja ei pea ruumist lahkumagi.

Kasuta turistibussi

Paljudes linnades liigub ringi londonlik kahekorruseline punast värvi buss, mis sõidab ühe vaatamisväärsuse juurest teise juurde. Kui soovid põhilised tõmbenumbrid ära näha ilma, et peaksid kilomeetreid jalutama, osta päevapilet. Samuti tuleb turistibussiga sõitmine odavam, kui takso kasutamine. Säästad nii jalgu kui ka raha.

Kasuta reismiseks mõeldud hügieenitarvete komplekti

Kui reisid tihti, aga ei viitsi hügieenitarvete pudelite suuruse pärast pead vaeva, siis kasuta kogu aeg väikseid pudeleid. Osta endale väikeste reismiseks ettenähtud hügieenitarvete komplekt ja täida pisikesi pudeleid vajaduse korral. Nii on kogu aeg väiksed ja käepärased pudelid olemas. See tähendab, et reisile minnes ei ole vaja midagi eraldi pakkima hakata.

Vali kõik hinnas pakett

Kui lähed reisile selle mõttega, et päevitada ja niisama laiselda, siis vali kõik hinnas pakett. Lihtne - söögid-joogid on tasuta ja ise millelegi mõtlema ei pea. Lihtsalt pikuta päevitustoolil, uju basseinis ja söö ning joo nii palju, kui hing ihaldab.

Osta linnapilet

Paljudes linnades on müügil nii-öelda linnapilet, millega saad tuntuimatesse muuseumidesse tasuta, palju soodustusi ja samuti kasutada ühistransporti tasuta. See on mõistlik, sest esiteks maksad nii vähem ja teiseks säästad aega, sest sa ei pea ootama ülerahvastatud muuseumide piletijärjekorras.

Allikas: SmarterTravel