Naine, kelle isikut ei avalikustata, rääkis, kuidas mürgine elukas teda lennu ajal salvas. Ta tundis ühtäkki enda jalal kerget valutunnet ja läks tualetti kontrollima, mis seda põhjustas. Sinna jõudes kukkus tema püksisäärest välja elus skorpion, kes hakkas mööda lennuki põrandat edasi sibama. Õnneks suutsid stjuardessid skorpioni kinni püüda.

Lennuki maandumisel olid naisel kohe vastas parameedikud. Skorpion oli naist küll salvanud mitmest kohast, kuid õnneks ei olnud tegemist väga mürgise skorpioniga ja naisega saab kõik korda.

Lennufirma kommenteeris juhtunut vaid niipalju, et nad hoolitsesid selle eest, et Atlantas oleksid lennukil parameedikud kohe vastas. Reisija toimetati kohalikku haiglasse. Lennufirma ütles veel, et nad püsivad kindlasti naisega ühenduses, et veenduda tema paranemises.

Kuidas aga skorpion naise pükstesse või lennukile sai, on seni teadmata.

See pole esimene kord, kui reisija lennukis skorpionilt salvata saab. Need väikesed elukad oskavad end ilmselt hästi peita, nii et kui järgmine kord eksootilisest riigist tagasi koju lendama hakkad, kontrolli oma pagas ja püksid korralikult üle.