Roberta Sweet Bathist käis hotelli inspekteerimas peale seda, kui kirjutas firma juhile John Forrestile. Oma kirjas küsis kümneaastane Roberta, et tahaks esimesena ööbida Premier Inni hotellis, mis just avatakse tema kodulinnas.

Premier Inn võttis ta vastu testimaks, kas personal on ikka sõbralik, voodid piisavalt vetruvad, padjad pehmed ja ruumid puhtad.

Ta sai testida ka hommikumenüüd, et teha kindlaks, kas hotelli poolt reklaamitud (hotelli enda sõnul) kuulus "Premier" hommikusöök on ikka nii hea, kui kuulutatakse.

Oma vastuses kutsus Forrest kooliõpilase ka ametlikule avamisele, öeldes: "Meil oleks vaja kedagi tähtsat ametlikult meie hotelli avama."

Värskelt avatava hotelli töötaja Janet Cowley lisas: "Pärast Roberta kirja saamist nägime head võimalust saada oma hotelli pakutavale teenusele tagasisidet ka noorematelt külastajatelt, et teada saada, kas ka nemad on kõigega rahul."

Hotelliketist öeldi, et lapsi ja noori plaanitakse kutsuda ka teistesse peresõbralikesse hotellidesse teenuse kvaliteeti hindama. See on ka üks hiljutistest trendidest reisioperaatorite ja hotellikettide seas pakkuda nö unistuste töökohti, et pöörata tähelepanu oma toodetele ja teenustele (vt näiteks Sloveenia lossis saab tööd koer saja tuhande eurose palgaga - toim).

Sel aastal näiteks on First Choice pakkunud tööd vesiliumägede testijaile, kes saavad tasuta läbi sõita korporatsiooni 20 SplashWorldi nimelist kuurorti, proovides ametliku testijana läbi nii liumäed kui muud veeparkide juurde käivad atraktsioonid.

Millised neist oleksid sinu unelmate ametikohad?

Great Barrier Reefi saarevaht
Elustiilifotograaf Melbourne´is
Austraalia põhjaterritooriumi palgaline seljakotirändur
Basseinipeo saatja Las Vegases
Telegraph Traveli reisijuhtide kirjutaja
Suusakeskustest ülevaadete kirjutaja
Champagne´i šampanjakeldrite giid
Superjahi meeskonnaliige
Vetelpäästja Santa Monica rannas
Austria kalleima majutuse toateenindaja
Hotelliarvustaja
Ahvipeletaja India kuurortis
Koerte surfitreener
Rongijuht imeilusal Glasgow-Mallaigi rongiliinil
Veeliumäe testija First Choice´i veeparkides
Suusaliftitõstuki operaator
Pariisi turismiturundusjuht
Sommeljee/veinidegustaator
Voodite testija (Travelodge´il on selline töötaja)
Ritz Carltonis Neitsisaartel saab tööd kookoseraputaja (et kookospähklid külastajatele pähe ei kukuks)
Maailma parima ranna (Tripadvisori järgi Jäneserand Sitsiilias) rannateenindaja