Wellness Heaveni tehtud küsitluse tulemusena selgusid asjad, mida hotellidest enim varastatakse. Hotelliomanike sõnul on kõige rohkem kaduma kippuvad esemed käterätikud ja hommikumantlid. Varastatud asjade nimekirjast leiab veel riidepuid, pastapliiatseid, söögiriistu ja elektroonikat. Kuid küsitlusele vastanud hotelliomanikest 4,2 protsenti mainisid, et neilt on muuhulgas varastatud ka madratseid.

Mõnedes hotellides on võimalik külastajatel endale sealseid madratseid ja patju soetada. Kõik seda võimalust siiski ei kasuta. On juhtumeid, kus inimesed võtavad madratsi oma hotellitoast lihtsalt kaasa. Suure küsimuse tekitab aga see, kuidas on neil nii suure esemega võimalik märkamatult põgeneda.

Mõnede hotelliomanike sõnul on vargad kastanud lifti, millega pääseb otse maa-alusesse parklasse. On olnud ka juhtumeid, kus inimene viskab madratsi aknast välja. Kuna madrats kukkudes väga suurt kahju ei saa, on võimalik vargal see maast kaasa võtta ja oma teed minna.

Hotelliomanikud suhtuvad vargustesse erinevalt. Mõned küsivad külastajatelt raha, teised aga pigistavad hoopis silma kinni. Vahel pannakse oodatavad kahjud juba toa hinna sisse.

Madratsite kõrval leidub ka teisigi veidraid asju, mida hotellidest näpatud on. Näiteks varastati ühe Itaalia hotelli fuajeest suur klaver. Ühes Inglismaa hotellis pandi ukselt aga hoopis toanumber pihta. See avastati alles siis, kui järgmised külastajad oma tuba üles ei leidnud.

Allikas: cbsnews.com