Korralik õhtusöök buffet-lauas, piiramatu veekeskuse ja saunade kasutus, ööbimine kaheses toas, virgutav hommikuujumine, jõusaal ning külluslik hommikueine – kas tõesti on kõike seda võimalik saada kahele inimesele kokku 69 euro eest? Jah, see on võimalik.

Jutt ei käi telkimisest vabas looduses või mõnest ööbimisest askeetlikes tingimustes. Saate mõnusa spaapuhkuse ja kõik vajalik on hinnas. Ei mingeid varjatud lisakulusid õhtusöögile või piiranguid veekeskuse kasutamisel.

69 eurot maksev pakett „Puhkus kahele“ sisaldab lisaks ööbimisele Värska sanatooriumi või veekeskuse hotellis ka külluslikku õhtu- ja hommikusööki Lahe Restos, piiramatut veekeskuse ja saunade kasutust lahtiolekuaegadel, jõusaali ja hommikuujumist. Reedeti lisandub sellele tasuta pääse tantsuõhtule Lahe kohvikus. Ja ka see pole veel kõik. Kui teil on kaasas alla 5-aastaseid lapsi, siis nemad puhkavad koos vanematega täiesti tasuta.

Soodsa puhkuse saamiseks peate külastama 7.–9. veebruarini Eesti Näituste messikeskuses toimuvat Touresti messi ja leidma Puhka Eestis hallis Värska kuurortravikeskuse esinduse. Saate kohapeal soetada puhkuse kahele ainult 69 euro eest. Paketi tavaline väärtus on 92 eurot.

Kuidas, kellega ja millal seda kasutada, jääb juba teie otsustada. Pakkumine „Puhkus kahele“ 69 euro eest kehtib 2020. aasta lõpuni – võid söösta puhkama kas või sõbrapäeval, teha kallimale naiste- või emadepäevakingi, kiigata Värskasse suvel või järgmiste jõulude ajal. Pakkumist saab veebruarist juunini kasutada ainult nädalavahetustel, alates juulist pole kasutamisel nädalapäevade osas piiranguid.

Värska sanatooriumi erakordne pakkumine kehtib ainult 7.–9. veebruarini Touresti messil kohapeal. Hiljem või mujal seda osta ei saa.

Jaga
Kommentaarid