Bangkoki saab Aeroflotiga, lennufirma, mis on vapratele, sest vahepeatus on Moskvas ning tavaliselt kipuvad need olema ikka vähemalt 3-6 h Tallinn – Moskva – Bankok suunal. Tagasi tulles saab praeguse lennugraafiku juures kiiremini hakkama. Teiseks sihtkohaks on Singapur oma ülimugava Changi lennujaamaga, mida on mitu kord hinnatud ka maailma parimaks! Tavaliselt on siis lennufirmaks mugav Turkish Airlines ja vahepeatus Istanbuli Atatürki lennujaamas.

Lennud Bangkokist ja Singapurist

Nii Bangkoki kui ka Singapuri lennujaamast läheb meeletus koguses lende edasi üle kogu Aasia ning hinnad on odavad jäädes keskmiselt 50€ piiresse üks ots, kuid olen ostnud ka 14€ga lennupileti suunal Singapur – Bangkok. Kes pole neid linnu varem külastanud, soovitan kindlasti koha peal vähemalt 3-4 päeva veeta vahepeatusena. Bangkokist saab selle ajaga esmamulje kätte, sest tegemist on ikka väga suure linnaga. Kui soov edasi lennata AirAsia mõne lennuga siis on nagunii lennujaamade vahetus vajalik, sest Aeroflot lendab Moskva-Bangkok suunal Suvanabumi lennujaama aga AirAsia lennud väljuvad Don Mueangi lennujaamast. Kes Bangkokiga tutvuda ei taha ja soovib kohe edasi lennata siis Suvanabumi lennujaamast viivad järgmistesse Aasia sihtkohtadesse edasi Tigerair, JetStar Asia, Malysia Airlines, Bangkok Airways ja veel paljud teised. Saab nii Tai erinevatele saartele kui ka, Laosesse, Kambodžasse, Vietnamisse, valikuid on palju.

Koh Samui

AirAsia laituseks tooksin siiski siin kohal välja kohutava klienditeeninduse või õigemini selle puudumise. Kui broneeringus läheb midagi valesti siis pole mõtet aega telefoni otsas, meilide kirjutamisega või Facebooki sõnumi saatmisele kulutada, vastust ei tule. Broneeri parem uus. Samuti on tihti rivist väljas AirAsia koduleht ja mobiili app. Siin kohal soovitan võtta kavaluse appi ja broneerida sel juhul lend Momondo kaudu mõne teise reisipakkuja kaudu, viimane kord sain AirAsia lennu broneeritud Expedia abil. Samas kui oled õnnelikult lennul on AirAsia suurepärane, teenindus on hea ja lennud täpsed. Samuti ei virise keegi lennujaama check-inis lisa käsipagasi üle. Ning nende sihtkohtade valik Aasias on … lõputu!

Kuala Lumpur