Jõukad reisijad, kes on inspireeritud Suurbritannia külastamisest pärast Londoni olümpiat ja riigi juubelipidustusi, saavad võtta kiire sissejuhatuse Suurbritannia luksuslikematesse hotellidesse ja vaatamiväärsuste juurde nädalalõpupaketiga "Briti parim". Selle hind kahele on 1 250 000 eurot ehk pisut rohkem kui miljon naela.

Hinnalise reisipaketi koostas privaatlennukite- ja elustiiliajakiri Elite Traveler. Reisielamused algavad Londonist, kus kliendid toimetatakse hotelli Rolls Royce Phantomiga. Kohe pakutakse ka šampanjat ning Almase kalamarja. Almas maksab ligi 15 tuhat eurot kilo.

Öömajale jäädakse hiljuti avatud 45 Park Lane´i, kus hotellitubade hinnad algavad 560-st eurost, sviidid aga alates 2115 eurost öö. Kuid "Briti parima" paketi võtnud külalised saavad ise valida, kus nad ööbivad, sest saavad enda käsutusse kogu hotelli koos personaliga.

Peale väikest värskendust hotellis võivad luksuslikku nädalavahetust veetvad külalised edasi minna London Eye vaaterattale - seegi on eksklusiivselt vaid neile kahele broneeritud ja teisi turiste samal ajal rattale ei lasta.

Edasi järgneb Londoni Toweri külastus. Pärast ametlikku lahtiolekuaega kohale jõudes saab kroonijuveele taas privaatselt vaadata ning ringkäigu lõpetab pidulik bankett, mis on ette valmistatud Ledbury peakoka Brett Grahami poolt.

Teine päev algab spaaprotseduuridega Dorchester Spas ning siis jätkatakse isikliku ostureisiga Harvey Nicholsis, enne kui külalised viiakse helikopterituurile Londoni kohale. Edasi lennatakse Coworth Parki kanti ja järgmine öömaja ootab juba Berkshire´is.

Hotelli poloväljakul algab külaliste auks võistlus ja pealtvaatajaiks on taas vaid need kaks, kes on tellinud nädalavahetuse paketi. Juhul, kui puhkajad ei tea mängust palju, annab endine Inglise koondise kapten Andrew Hine polost ülevaate ja kommenteerib mängu.

Õhtu hakul tehakse kiire külastus Buckinghami paleesse, mille järel tuleb taas kopterisse ronida, et jõuda Raymond Blanci maarestorani Le Manoir aux Quat’Saisons, kus nädalavahetust veetev paar saab privaatse kokanduskursuse peakokalt ning istub siis maha üheksakäigulisele pidulikule õhtusöögile.

Pikk nädalavahetus jätkub privaatlennukiga Šotimaale Gleneaglesi hotelli saabudes. Muidugi on kogu hotell ja spaa taas vaid külaliste käsutuses ning mängida saab ühe raundi golfi šoti tippgolfari Colin Montgomerie´ga.

Pärast "Briti parima" õhtusööki, millesse kuulub lambapada, õlles küpsetatud kilttursk ja muud hõrgutised, ongi aeg minna veel ühele kopterituurile - seekord Šoti mägismaa kohale. Järgneb tee ja rahulik öö hotellis, mis lõpetabki luksusliku nädalavahetuse.

Kuigi see reisipakett tundub hinna poolest eriline, pole kaugeltki tegemist ainsa seda tüüpi paketiga, mille ostja jaoks rahas ei tohiks olla küsimus.

Näiteks võib võtta reisipaketi, mis lubab kahel külastada ükskõik milliseid Michelini kolmetärnirestorane maailmas - neid on 12 riigis kokku üle saja. Kuueks kuuks kehtiv pakett on saadaval 215 tuhande euro eest.

Üks teine luksuslik reisipakett kutsub külastama kahe aasta jooksul kõiki maailmapärandi nimistusse kuuluvaid vaatamisväärsusi 1 165 000 euro eest (kehtib jällegi kahele). 55 tuhande euro eest aga saab broneerida Paw Seasonsi hotelli. Hind kehtib ühele koerale, sest tegemist on luksusliku koertehotelliga.