Andmetest selgub, et eelmise aastaga võrreldes on tabelist välja kukkunud Düsseldorf ja lisandunud Stockholm, mis näitab põhjamaade regiooni kasvavat tähtsust Briti majanduse jaoks.

Suurbritannia äriklientide enim külastatud sihtkohad 2015. aastal:

  1. Amsterdam
  2. Dublin
  3. Frankfurt
  4. Zürich
  5. Pariis
  6. München
  7. Madrid
  8. Kopenhaagen
  9. Milaano
  10. Stockholm

Estravel, kes on Amex GBT ainuesindaja Eestis, koostab analoogset statistikat Eesti äriklientide kohta. Andmetest selgub, et 2015. aastal reisisid Eesti ärireisijad kõige enam lähiriikide pealinnadesse Helsingisse, Stockholmi ja Riiga.

Estraveli äriklientide sihtkohtade edetabeli TOP 10 (tehtud reiside arvu järgi) 2015. aastal:
1. Helsingi
2. Stockholm
3. Riia
4. Brüssel
5. Vilnius
6. Kopenhaagen
7. Amsterdam
8. London
9. Moskva
10. Oslo

Äriklientide sihtkohtade TOP näitab, et Eesti rahvusvahelised suhted on väga euroopakesksed. Esimene sihtkoht, mis asub väljaspool Euroopat, paikneb alles 42. kohal - Dubai. New York on 43. positsioonil.

Võrreldes 2014. aastaga on Eesti ärireisijad 2015. aastal rohkem külastanud Riiat. Brüssel on äriklientide reisisihtkohana mõnevõrra populaarsust kaotanud.

Estraveli teenuseid kasutavad ärikliendid nii lennu- kui laevapiletite, aga ka majutuse hankimisel, tehes seda kas iseteenindusena Estraveli online-kanalites või ärireiside spetsialisti teenust kasutades.

AS Estravel on Baltikumi suurim lennuagentuur ja reisibüroo, millel täitub tänavu 28 tegutsemisaastat. Estravel on sajaprotsendiliselt Eesti ettevõte, mille tehniline müügikäive 2015. aastal oli 75,7 miljonit eurot. Käibest 57% tuleb lennupiletitest, 20% hotellimajutusest ja 23% muudest reisiteenustest. Üle poole Estraveli käibest moodustab müük äriklientuurile. Antud tabelis on äriklientuuriks loetud kõik juriidilised isikud, sh ka avalik sektor.