Kui seni on räägitud põhiliselt esimeste kosmoseturistide võimalusest vaadata illuminaatorist imelisi vaateid ja siis samasse kohta tagasi tulla, siis sellised lõbureisid ilmselt kaua ei peibuta. Hoopis olulisem on startida punktist A, vaadata neidsamu ilusaid vaateid ja maanduda mõne tunni pärast teisel pool maakera, kuhu tavalennukiga kuluks lendamist kümneid tunde. Sellistele kosmosereisidele usub turgu olevat ka kinnisvarasektor - kui Aasia, Ameerika ja Euroopa vahel reisimise pikkus väheneb mõnele tunnile, hakkavad rikkamad ostma omale kodusid ja suvilaid erinevatel kontinentidel.

Kinnisvara konsultatsioonifirma Knight Frank pakub välja, et juba praegu on olemas vähemalt 70 ülirikast, kelle vara kokku ületab 200 miljardit dollarit ja kelle jaoks Maa võib jääda raha kulutades liiga kitsaks. Maa atmosfäärist väljudes võib aga kosmoselaevaga liikuda kiirusel 6440 km/h ja nii võib pärast hommikusööki Londonis võtta näiteks lõuna juba Sydneys.

Esimesena kosmoseturiste orbiidile saatva firma Virgin Galacticu juht Richard Branson arvab, et lähema kahekümne aasta jooksul on kosmoseturistide jaoks liinilennud juba olemas. Siiski saab esialgu olema pileti hind ülikallis. Samas on ikkagi tegemist reisiga - vaevalt, et ülirikkad viitsivad kuigi palju kordi lihtsalt õhku tõusta ja samasse kohta tagasi maanduda, nagu Virgin Galacticu SpaceShip2-ga on esialgu plaanis.

Kosmosesse põigates jõuaks näiteks Londonist Sydneysse (17 000 km) 21 tunni asemel 2,2 tunniga, San Franciscost Singapuri (13 573 km) 16,8 tunni asemel 1,8 tunniga ja Dubaist Vancouverisse (11 724 km) 14,5 tunni asemel 1,5 tunniga.

Kui seni vaatasid kinnisvarainvestorid, et nende hangitav kinnisvara jääks paari lennutunni kaugusele ja see tähendas jäämist samale kontinendile, siis kosmoseturismi levimisel peaks kõige rikkamad hakkama otsima vara ka kaugemalt, kuhu investeerida ja kuhu mõne tunniga puhkama kohale jõuda.