Teemaparkide peamiseks atraktsiooniks on Tähesõdade legendaarse kosmoselaevaga Millennium Falcon lendamine - kuidas see täpselt välja näeb, seda Disney veel oma blogis ei kirjeldanud. Küll aga avaldati mõned kunstniku visioonid uute teemaparkide võimalikust väljanägemisest, mis jätab palju fantaasiat nende tegelikuks väljaehitamiseks.

Üks Tähesõdade teemapark ehitatakse Orlandosse Floridas, teine aga Anaheimi Californias. Ehitised võtavad enda alla 5,7 hetktarit, neis hakkavad olema teemakohased atraktsioonid, esinevad Tähesõdade kostümeeritud tegelaskujud, saab maitsta teemakohaste restoranide jooke-sööke ning osaleda tähesõdade lahingutes. Kui lapsed enam Tähesõdade filmidest nii palju ei tea, siis nende vanemad võivad küll olla selle filmisarja paadunud fännid juba lapsepõlvest ja eks veavad oma lapsed siis ka kaasa. Samas võib uskuda, et plaanitud keskkond kaugelt teisest galaktikast kogu ümbritseva maastiku, olendite ja tehnikaga on põnev nii suurtele kui väikestele.

Millal teemapargid avatakse, pole veel teada. Kuid nagu ikka võib piduliku lindilõikamiseni minna veel mitu aastat, nagu oli Avatari teemapargiga.

Vaata videot Star Wars Park´ide väljakuulutamisest siit: