Nii nagu Viking Line'i püsikliendiprogramm Eestis, tähistavad sel sügisel oma juubelit ka Manny, Diego, Sid ja paljud teised lustakad "Jääaja" tegelased. Nimelt on möödas täpselt kümme aastat sellest, kui Eestis seni üle poole miljoni vaataja kogunud multifilmi esimene osa jõudis kinodesse, teatas Viking Line.

Seetõttu korraldab Viking Line oma laevadel 18. oktoobrist kuni 4. novembrini kestva Jääaja teemalise laste eriprogrammi. Võetakse ette erinevaid võistlusmänge, alatasa tammetõrudele jahti pidava koopaorav Scratiga saab teha pilte ning laeva kaupluses on müügil valik Jääaja-teemalisi tooteid.

Toimub ka bingo ja tantsukool laevamaskoti Ville Vikingi ja Scrati juhendamisel ning näomaalingud.

“Koolivaheaegadel reisib Tallinna ja Helsingi vahel rohkelt peresid koos lastega, kes on Viking Line’i jaoks väga erilised kliendid," ütles Viking Line Eesti turundusjuht Monika Ulla.

"Otsese lasteprogrammi kõrval pöörame pidevalt tähelepanu perede teenindamisele. Saadud tagasiside järgi on paljusid rõõmustanud reisi broneeringul see, et kuni 12-aastased lapsed reisivad meie laevadel tasuta.

Ja nagu kõik isad ja emad teavad kui tähtis laste hea tuju jaoks on reisil korralik söömine, on Viking XPRS-i buffet-restoranis neile ka eraldi rootsi laud lemmikroogadega. Alla kuueaastastele on see täiesti tasuta, veidi vanematele kehtivad soodushinnad."

Soomlastest reisijate suurele osakaalule vaatamata hoolitsetakse Viking XPRS-il laste eest puhtas eesti keeles. Lasteprogrammi korraldavad mängujuhid ning laeva kruiisiemand Klaide Kaunissaar räägivad nendega eesti keeles.