Kaunas, Leedu

Leedulased on ette võtnud midagi pöörast: Vilniuse lennujaama kauaoodatud renoveerimistööd sulgevad selle kõige magusamal puhkuseajal reisijatele täielikult ja kõik lennud suunatakse ümber Kaunasesse. Niisiis saab täiesti ootamatult Tallinnast otse Kaunasesse lennata. Millal te seal viimati käisite? Nordicaga pääseb igatahes 14. juulist 16. augustini sinna väga mugavalt.

Liepaja, Läti

Läti siselende on vähestel õnnestunud oma elus proovida. Kasvõi juba selle uudse kogemuse pärast tasuks istuda Air Balticu uue liini lennukile, mis sõidab sel suvel Riia ja Liepāja vahet. Lend kestab 40 minutit, odavaim pilet maksab 15 eurot ja 16. maist alates tehakse kahe Läti linna vahel lende kolm korda nädalas. Mõeldes sellele, kui hästi on Tallinn ja Riia omavahel ühendatud, pole Läti muusikapealinn ja rannikulinn Liepāja meile veel kunagi nii lähedal olnud.

Peterburi, Venemaa

Vene lennufirma Rusline hakkab 22. maist Tallinna ja Peterburi vahet lendama. Ja ehkki Venemaale sõitmiseks on tõesti vaja viisat – ärge raisake ise järjekorrale aega, reisibürood teevad selle töö pisikese tasu eest ära –, on Peterburi meile endiselt kõige kättesaadavam metropol. Ent buss sõidab sinna siiski üle kuue tunni ja oma autoga Neevalinnas seiklemine ei meenuta sugugi stressivaba puhkust.