Tundeid ja lugusid on selles Horvaatia pealinnas asuvas muuseumis hoiul rohkem kui üheksi teises maailmas. Esemed ja lood on väga erinevad ning ka praegu saab juurde saata oma lugusid purunenud suhetest ning nendega seotud olulisi asju muuseumi kollektsiooni jaoks.
Muuseum võtab vastu tõesti kõike. Praeguste eksponaatide hulgast leiab näiteks mänguauto, mille sai täiskasvanuna oma armsamalt mees, kes tunnistab oma saatetekstis, et ta õppis armastama esimest korda alles 40 aastaselt. Tema nii hilja leitud armastus tegi teoks muu hulgas ka tema lapsepõlveunistuse mänguautost.
Aga eksponeeritud on ka näiteks paar punaseid kingi, mille andis muuseumile naine, kellel oli 20 aastat romaan kolleegiga – lõpuks nad lahutasid oma abielud ja alustasid koos ühist elu, mis kestis siiski vaid paar aastat. Kingad, nagu daam hiljem avastas, oli mees ostnud talle ühest seksipoest.
Põnevamate annetajate hulka kuulub üks 62aastane proua, kes sai oma 34aastaselt kallimalt kingiks neli CD plaati tema lemmikmuusikaga. Kuna proua ei taha, et tema asjade hulgast oleks pärijatel ükspäev võimalik sellest loost mingeidki märke leida ja ära visata ta neid ka ei raatsi, annetas ta plaadid muuseumile.

Kui teil endal on purunenud suhe selja taga, leiab lohutust muuseumi suveniiripoest. Näiteks võib eksile saata šokolaaditahvli kirjaga “I hope your ass gets bigger” (ehk: ma loodan, et su tagumik kasvab suuremaks). Populaarseim kaup on aga suur kustutuskumm nimega Halbade Mälestuste Kustutaja.

2011. aastal sai muuseum Euroopa parima muuseumi austava tiitli osaliseks.