„Kui esmapilgul tundub see meeleheitliku sammuna, millele tõenäoliselt järgneb hotelli pankrot, siis tegelikult pole olukord nii hull. Rekordmadala hinnaga hotellitube pakume oma esimese tegutsemisaasta täitumise puhul piiratud aja jooksul," selgitas ibis Tallinn Center hotelli tegevjuht Madis Laid.

Erinevalt paljudest teistest hotellidest on ibis avatud olnud kogu koroonaaja vältel ning ei plaani raskuste tõttu uksi sulgeda. „Hotelli käivitamine läks edukalt, kuid koroonakriis langetas külastajate arvu muidugi oluliselt. Siiski pole meie maja kunagi päris tühi olnud. Otsustasime, et raskel ajal me klientide pealt kokku ei hoia ning teeme kõik endast oleneva, et hotellis viibimine oleks võimalikult ohutu ja mugav. Ootame jätkuvalt külla kõiki, kes on seda soovinud ja oma esimese sünnipäeva puhul anname võimaluse teha seda eriti soodsalt," ütles Laid.

Koroonakriisi ja sellega kaasnenud külastajate arvu languse tõttu on ibis Tallinn Center hotell pidanud koondama üheksa inimest ning kuna töötajate palgad on ajutiselt 30 protsendi ulatuses kärbitud, on mõned töötajad lahkunud omal soovil. Hetkel jätkab ibis tööd ligi 50 inimese koosseisus.

Tuleviku suhtes on hotelli tegevjuht siiski optimistlik. „Võtsime koroonakriisi kui võimalust analüüsida hotelliturgu põhjalikult ning täiustada oma teenust. Ilusate ilmade saabudes avasime restorani terrassi ning oleme loonud uue toidu- ja joogimenüü. Täidame kõiki hügieeninõudeid, mis on tulnud nii valitsuse kui ka hotelliketi Accor poolt, kuhu ibis kuulub. Lähtume #ALLSAFE programmist, mille on loonud Accor hotellikett spetsiaalset pandeemiaajal ohutuks opereerimiseks ja külastajate kindlustunde suurendamiseks," rääkis Laid.

Jätkuva koroonaohu tõttu majutab ibise hotell oma külalised üle toa ja nii-öelda maleruudus. Piirangut arvestades on maksimaalne majutustubade arv päevas 95.

Ibise 1-eurose kampaaniahinnaga tube saab broneerida perioodil 1.-6. juunini ning ööbimine peab jääma ajavahemikku 1.06.-31.08.2020. Kampaaniahind kehtib ühe toa kohta maksimaalselt kahele inimesele. Tube (Standard ühekohaline ja Standard kahekohaline) on saadaval iga päeva kohta piiratud arv koguses. Vaata lähemalt SIIT!