Kogukonna initsiatiivist alguse saanud Kasssisaba Kevadpäev leiab sel aastal aset juba teist korda. Kokku oodatakse kohale ca 1500 inimest.

Korraga mahub 150 meetri pikkuse laua taha istuma 400 inimest.

Kogukondlik tegevus seob Kassisabas lisaks kohalikele elanikele ka siinseid ärisid ja muid organisatsioone. "Kassisaba Selts on enda vajalikkust ja elujõulisust nende paari aastaga juba tõestanud," kinnitas ettevõtmise üks initsiaatoritest Peeter Vihma. "On väga oluline, et elanike ühised mured saavad läbi arutatud ja rõõmud jagatud."

Kevadpäeva pidustused algavad kell 12 rongkäiguga mööda Adamsoni tänavat Falgi pargi suunas.

Kevadpäevadel on avatud kirbuturg, raamatuvahetus, laste mänguala, välikino, läbi viiakse piirkonda tutvustavaid ekskursioone jms. Kokku on toimumas üle 30 põneva tegevuse.

Vaata kava siit: http://www.kassisaba.org/

Toidutiimi koordineerib Juha Rantanen, kelle sõnul on kokkulepped juba pea 20 erineva toitlustajaga, kes tulevad pakkuma isevalmistatud head-paremat.

2013. aastal loodud Tallinna Kassisaba piirkonna elanikke ühendav selts koondab piirkonnas elavaid inimesi. Seltsi eesmärgiks on muuta oma kodukant meeldivaks ja turvaliseks elukeskkonnaks. Kogukond kasvab iga päevaga, korralduskomiteesse liitub vabatahtlikena aina enam inimesi.