Selleks, et teada saada, millised on kõige huvipakkuvamad riigid külastamiseks, viis Credit24 läbi küsitluse, kus uuriti, kuhu inimesed reisiksid, kui raha ei ole takistuseks. Tuhandete vastajate seas osutus napilt kõige populaarsemaks valikuks Kuuba. Tihedas konkurentsis järgnesid võitjale Austraalia ja Egiptus. Õige napilt jäi neljandale kohale Tai Kuningriik. Esikümnesse mahtusid veel Hispaania, USA, Itaalia, Türgi, Kreeka ja Jaapan.

„Põnev oli näha, et võimaluse korral ollakse valmis maailma avastamiseks ning soovitakse pigem ette võtta pikemaid reise väljapoole Euroopat. Esikümnesse mahtus 6 meie maailmajaost kaugemal olevat riiki," tutvustas tulemusi partnersuhete juht Janar Kalmus ja lisas: „Huvitav oli veel see, et kui 1% vastajaid valis Eesti sisese reisi, siis kodumaale jäämisest vähem eelistati põnevaid sihtkohti Venemaad, Marokot ja Horvaatiat".

„Olles ka ise tõeline reisifänn, leian end aegajalt unistamast uute sihtkohtade külastamisest ning värskeid ideid andsid valitute seas sellised eksootilised sihtkohad nagu Antarktika, Põhja-Korea või näiteks Madagaskar. Maailm on avatum kui kunagi varem ning ühegi unistuse täitumine pole võimatu, lisas Kalmus.

TOP 10 reisisihtkohta:

1.Kuuba

2.Austraalia

3. Egiptus

4. Tai Kuningriik

5. Hispaania

6. USA

7. Itaalia

8. Türgi

9. Kreeka

10. Jaapan