Hipsterid ehk ülimoodsa eluviisi harrastajad üle kogu maailma andsid Skyscannerile enda eelistustest teada ja portaal reastas selle põhjal 20 kõige hipsterlikumat piirkonda maailmas.

Need on piirkonnad, kus domineerivad vanakooli poed, kohvikud, raamatupoed, muusikapoed ja ajutised kunstikeskused. Sisuliselt on tegu hipserite nirvaanadega, vahendab portaal enda kodulehel.

Sellest nimekirjast kohalt nr. 18 leiab aga ka Tallinnas asuva kalamaja. "Kalamaja ei ole kaugel linna keskusest, kuid see paistab olevat kaugel. Seal on puumajad, vaiksed tänavad, kirbuturud, palju baare ning armsaid poode, mis on umbes sama mugavad, kui su omaenda elutuba," kirjeldab portaal ning lisab, et seda kohta tuleks kindlasti külastada.

Hipsterite lemmikpiirkondade TOPis esikohal on aga üllatuslikult meie lõunanaabrite juures Riias asuv Miera ieala piirkond. Portaal kiidab selle eesti keelde tõlgituna Rahu tänava hipsterlikke poode ning kohvikuid ja avaldab arvamust, et justnimelt seal avaldub kõige paremini hipiliku elustiili olemus.

Teisele kohale platseerus USA-s New Yorgis asuv Williamsburg ning kolmandale kohale valiti Saksmaal Berliinis asuv Kreuzbergi piirkond.