Eeldusel, et Läti riik eriolukorda ei pikenda, saab lendudele alates 13. maist soetada lennufirma kodulehelt pileteid järgmistesse sihtkohtadese Riiast: Amsterdam, Brüssel, Frankfurt, Hamburg, Helsingi, Kopenhaagen, London, Moskva, München, Oslo, Pariis, Stockholm, Tallinn, Vilnius.

Alates juunist lisanduvad mitmed kaugemad sihtkohad, näiteks Barcelona, Reykjavik, Lissabon, Malaga jpm. Tallinnast plaanitakse hakata lendama juunist Amsterdami, Pariisi, Londonisse, Oslosse ja Berliini.

Juulis lisanduvad näiteks Zürich, Praha, Budapest, Dubrovnik, Rijeka, Rooma ning Tallinnast Vilnius.

Augustist plaanitakse lendama hakata muuhulgas Odessasse ja Tbilisisse ning Tallinnast Brüsselisse, Viini, Kopenhagenisse, Stockholmi, Malagasse. Oktoobrist saab lennata Abu Dhabisse.

Lendudel tõhustatakse ohutusnõudeid — reisijatele jagatakse maske, mida peab kandma ning vajadusel jäetakse osad istekohad lennukis tühjaks.

Piletite ostmisega siiski kiirustada veel ei maksa, sest Läti valitsuse ametlik otsus eriolukorra pikendamise osas peaks tulema järgmisel nädalal. Transpordiministeerium on aga juba teatanud, et ei plaani kehtestada lennuliiklusele uusi piiranguid. Samuti tasub tähele panna, et lendamine sõltub lisaks Läti piirangutele ka sihtriikide piirangutest, seega esialgne lennukava võib siiski veel muutuda.

Lisaks peab arvestama, et Tallinnast on esialgu lennud üks kord päevas, mis tähendab, et ümberistumised väga mugavad ei pruugi olla.

Allikas: Reisidiilid