„Jätkame oma tulemuslikku traditsiooni ja avasime järgmise suve reisipakettide müügi esimesena reisikorraldajana Eestis, Lätis ja Leedus. Meie pingutused ei jäänud märkamata ning avapäeva esimesed tunnid ja broneeringute tulv kinnitas klientide ootusi,“ ütles Novatoursi tegevjuht ja juhatuse liige Andree Uustal. „Reisijanu on inimestes taas kasvamas ning selle najal saame teha veidi julgemaid kasvuplaane kogu 2017. aastaks,“ lisas Uustal.

„2016 aasta suvehooaeg, mis lõppeb oktoobri lõpus, ei olnud kindlasti reisikorraldajatele kerge. Seda mitte reisijate vähesuse, vaid ettenägematute asjaolude tõttu, mille tulemusel tuli teha kiireid ümberkorraldusi ja täiendavaid reisiplaane,“ selgitas Uustal.“Seda rõõmustavam on, et suutsime aastaga kasvatada reisijate arvu enam kui 5%,“ nentis ta.

2017 suvehooaja kasvuks plaanib Novatours ligi 15%. „Kasv tuleb eelkõige täiendavate sihtkohtade, nagu Montenegro ja Horvaatia lisandumisest ning Kreeka, Küprose, Türgi ja Bulgaaria nõudluse suurenemisest. Viimased muutused Eesti reisikorraldusmaastikul, mil turult lahkusid paar väiksemat reisikorraldajat, soosib samuti meie reiside müügipotentsiaali,“ märkis Uustal.

Novatoursi 2017 suvehooaja avavad aprilli lõpus otselennud Tallinnast Türki, Antalyasse. Järgnevad Kreeta, Rhodose, Küprose, Bulgaaria, Montenegro, Horvaatia, Korfu ja Peloponnese poolsaare reisid. Suvepikendusreisidest pakub Novatours septembriks ja oktoobriks Itaalia, Sitsiilia, Zakynthose saare, Hispaania ja Portugali reise.

„Toetume oma suvehooaja avamisel ka 2016-2017 talvehooaja pakettide müügiedule. Avasime talvehooaja juba mai esimeses pooles ja hoidsime samas mõõdukalt positiivset meelt. Sel nädalal, enne talvehooaja esimest lendu, olid varajased tellijad ostnud eelmüügist enam kui 50% kogu hooaja kohtadest, mis on Novatoursi 12 tegutsemisaasta ning tõenäoliselt ka kogu turu aegade parim tulemus,“ ütles Uustal. Oktoobrist aprillini kestval talvehooajal pakub ettevõte 10 sihtkohta. Hooaja aastaseks kasvuks prognoosib Novatours samuti ligi 15%.

Uustali sõnul hindavad kliendid üha rohkem teenusepakkuja stabiilsust, usaldusväärsust ja kogemust. Novatoursi edu valemiks on õiged sihtkohad, tugevad kliendisuhted, kvaliteetne teenindus ning mahtude õige planeerimine. Ettevõtte lubadused ja sellega seonduvad selged garantiid on meie usaldusväärsuse alustalaks. Seda toetab ka Eesti suurim turismiseadusest tulenev tagatissumma, kinnitas ta.

Käesoleva aasta lõpuks plaanib Novatours teenindada enam kui 42000 reisijat. 2017 aasta reisijate arvuks prognoosib ettevõte ligi 45500.

Novatours tegutseb Eesti reisikorraldusturul alates aastast 2004, olles sellega staažikamaid reisikorraldajaid. Novatoursi turuosa Baltimaades on enam kui 30%.