Ametivõimud usuvad, et mõni päev tagasi leitud ilma peata mehe surnukeha oli umbes nädal aega vees ulpinud enne, kui inimesed selle leidsid Rayongis asuva Mae Ramphuengi ranna kaldalt. Mehe nahal oli kolm ingliskeelset tätoveeringut, ent nädal aega vees ulpimine oli mõjunud nahale niivõrd halvasti, et raske oli tema isikut tuvastada.

Teise mehe surnukeha leiti kümme kilomeetrit eemal asuvast PMY-nimelisest rannast. Arvatakse, et surnukeha oli umbes kümme päeva vana, vahendab The Thaiger.

Lõuna-Samrongi politseipealiku Pol Col Praserti Buakhao sõnul leidis kohalik kalamees veest ka pea. Arvatakse, et pea kuulub naissoost inimesele Peal olid pikad juuksed ja see ulpis muuli lähedal Phra Pradaengis, mis asub Lõuna-Bangkokist umbes 20-kilomeetri kaugusel. Politsei usub, et pea on seotud kahe ilma peata laibaga.

Rayong on vaid kahe tunni kaugusel Bangkokist ja on turistide seas hinnatud sihtkoht. Eriti meeldib seal puhata noortele seljakotireisijatele, sest Rayongis leidub mitmeid eraldatud randu.

Mae Ramphuengi rand on osa Khao Lame Ya rahvuspargist ja provintsi populaarseim atraktsioon.

PMY rand, kust leiti teine surnukeha, on Rayongi puhkekeskuse osa, mis meelitab ligi palju Tais elavaid inimesi, kes soovivad lärmakast Bangkokist puhata.

Allikas: news.co.au