Viin, Austria

Sealsed traditsioonilised jõuluturud loovad linna võluva ja romantilise õhkkonna. Õhus on tunda magusate puuviljade ja kuuma hõõgveini lõhna. Erinevate karusellide ja kontsertidega on Viin jõuluajal sobilik igas vanuses külastajatele.

Vaata, kui ägedad on sellel aastal Viini jõuluturud:

Montreal, Quebec

Montreali jõulupidustuste keskmeks on kunst ja meelelahutus. Uita mööda lõputuid jõuluturge ja lugematuid tasuta pidustusi.

London, Inglismaa

Londoni tänavad on kaunistatud armsate tulukestega. Seal on mitmeid ilusaid uisuväljakuid. Õhtuti toimub palju erinevaid kontserte.

Rovaniemi, Soome

See Lapimaa linn muutub jõulude ajal tõeliseks talve võlumaaks. Lisaks kõikidele imelistele kaunistustele võib taevas näha virmalisi. Kuna tegemist on jõuluvana kodukohaga, võib seal kohata põhjapõtru ja päkapikke.

Vaata ringi Jõuluvana Külas:

New York, Ameerika Ühendriigid

New York on tuntud oma suursuguste jõulupidustustega. Manhattan näeb jõulude ajal väga võimas välja. Rockefeller Centeris on kuulus jõulupuu ja seal lähedal uisuväljak. Avastada on ka mitmeid jõuluturgusid.

Praha, Tšehhi

Praha gooti stiilis arhitektuur annab põneva õhkkonna jõulupidustusteks. Our Lady before Tyn'i kiriku ees asetseb jõuluturg, kust saab endale Tšehhi suveniire ja maiuseid soetada.

Tee tiir Praha jõuluturgudel:

Stuttgart, Saksamaa

Keskaegses palees on huvitav jõuluturg ja imelised valgustused. Õues saab uisutada, grillvorste süüa ja imetleda muinasjutulist linna.

Edinburgh, Šotimaa

Šotimaal teatakse, kuidas üks õige jõulupidu maha pidada. Edinburgh on jõuluajal täitunud elevusega. Jõuluturg asub imelises Edinburghi lossis.

Imetle jõulumeeleolu Edinburghis:

Quebec, Kanada

Kui linna kitsad tänavad kerge lumega kattuvad, tekib tunne, et oled sattunud otsekui jõulukaardi sisse.

Antwerpen, Belgia

Ajalooliste ehitiste ja kaunite jõulukaunistustega on see linn üks Euroopa populaarsemaid sihtkohti. Seal on suur uisuväljak. Lisaks toimuvad mitmed jõulukontserdid, mille ajal saab nautida hõõgveini ja Belgia maiustusi.

Allikas: Reader's Digest