Golden Eagle Danube Expressis on 65 reisijat, kes "saavad kogeda tõelist teerajaja tunnet".

Teel Iraani pakub meelelahutust Farokh Engineer, kes on mänginud kriketit Lancashire´is ja Indias, kuid kelle juured on pärit Pärsia linnast Yazdist. Ta teeb selle reisiga ka oma esimese visiidi esivanemate maale.

Luksuslik rong on Danube Expressi, mis on ainuke privaatrong Kesk_Euroopas koos luksuslike sviitidega, ning "rongikruiiside" operaatori Golden Eagle Luxury Trainsi ühisettevõtmine.

Teekond läbib Ungarit, Rumeeniat, Bulgaariat ja Türgit, enne kui jõuab Iraani, kus viie päeva jooksul tutvutakse ajalooliste linnade, maailmapärandi hulka kuuluvate vaatamisväärsuste ja tuntud kohtadest kõrvale jäävate kohalike vaatamisväärsustega.

2014. aastal korraldatakse juba mitu "Pärsia juveelide" reisi: idapoolne ringreis stardib 14. oktoobril, makstes 10300 eurot inimese kohta, läänepoolne ringreis 27. oktoobrist läheb maksma 11135 eurot, sisaldamata kohalelendu alguspunkti. 2015. aastal on samuti planeeritud veel kaks rongireisi.

Lisainfot luksusliku elu kohta privaatrongis ja reisitingimusi saab vaadata kas danube-express.com või goldeneagleluxurytrains.com veebilehelt.