Eile alustanud uus reisi-idufirma Dufl kõlab kui unelmate pagasiteenus. Eesmärgiks on kõrvaldada reisilt selline tülikas osa nagu pagasi kaasavedamine ja kohvri pakkimine. Kes küll ei tahaks jalutada lennukisse, kaks kätt taskus ja õhukeses õlakotis võib-olla vaid isiklik arvuti ja paar hädavajalikku asja? Dufl lubab selle kõik ära korraldada.

Nende pagasiteenus käib nii:

1. Registreeru kasutajaks saidil Dufl.com.

2. Lae oma mobiiltelefoni Dufli rakendus, sest reisil oled enamuse ajast ikkagi mobiiliga, mitte arvutiga.

Nüüd toimub midagi ebaharilikku. Dufl nimelt saadab sulle koju kohvri, mis tuleb täita riiete ja muu varustusega, millega sa tavaliselt reisid. Mobiilirakendusest saab määrata, millal soovid sellele kohvrile järgi tulemist. See viiakse lattu ja see on alles algus.

3. Saabunud kohvri sisu laotakse Dufli laos laiali ja pildistatakse iga ese eraldi. Pildid lähevad sinu kontole varustuse alla ja kohvri sisu puhastatakse ning ladustatakse. Kõik riided on parima hooldusega ja parimas kohas hoiul.

4. Nüüd ei jäägi muud üle, kui oodata järgmise reisini. Mobiilirakendusest saad valida, mida oma kohvri sisust tahad seekord kaasa võtta. Nn virtuaalsest garderoobist saab komplekteerida kohvri ja sisestada aja ning sihtkoha, kuhu see peab jõudma.

5. Lenda kohale. Pagasit pole vaja, sest Dufl hoolitseb selle eest, et kohver jõuaks õigel ajal kohale. Vasta lennujaamas kõigi lugematute ametnike küsimusele pagasi kohta, et see puudub. Ja jäta maksmata kõik pagasitasud.

6. Oledki kohal, sinu kohver samuti. Mis siis, et reisisite eraldi, Dufl on pagasi hotelli juba ära toimetanud ja jääb üle vaid proffide poolt kaasa pakitud asju kasutada. Musta pesu koju tagasi viimise pärast ei pea muretsema.

7. Koju tagasi - jälle ilma kohvrita. Paigalda kohvrile vastav kleeps, anna see ära hotelli vastuvõtulauda ja millalgi hiljem tuleb Dufl ja viib kasutatud sisuga kohvri lattu tagasi. Sina reisid kaks kätt taskus koju.

8. Dufl saadab teate, kui kohvris olnud riided on jälle puhastatud ja pakitud. See on lihtsalt infoks, kui peaksid tahtma kohe järgmisele reisile minna. Reisivarustus näeb sind ju vaid sihtkohas, seda ei pea koormana kogu reisi jooksul kaasas kandma.

Teenus maksab 10 dollarit kuus (kohvri ja asjade hoidmine) ning 100 dollarit reisile lähetamise eest.

Seega - uus teenus pakub mugavat kohvritransporti, puhastusteenust ja pagasi pakkimisteenust. Kas see oleks sinu jaoks võimalus või eelistaksid oma asju ise pakkida ja kaasa vedada?