Viimase ööpäeva jooksul on satelliitseadme pealt saabunud kaks teadet.

Eile öösel saabus selline teade:

Teateid 6100 meetri pealt:

Täna 00:20 väljusid kolm meeskonnaliiget Tannar, Oliver ja Sven tipu suunas. Katrin jäi neid 6100 meetri peale vahelaagrisse ootama. Ilm pole just parim — täiskuu näitab end pilve tagant harva ja tuul tuiskab. Kell 8.00 hommikul tõmbas selgeks. Kui mehed selle ajani vastu pidasid ning tagasi ei keeranud, peaksid nad just praegusel hetkel tipus olema. Kuna üks raadiosaatja jäi alla Marie kätte ja teise andsin meestele kaasa, siis puudub mul ka teave, mis seisus kolmik hetkel on. Loodetavasti on neil kõik hästi. Niipea kui infot saan, annan teada.

Ps! Kirjutage meile! Koduigatsus hakkab tunda andma ja iga saadetis kodukandist on kulda väärt! Loeme need kõik pidulikult kogu pundile ette.

(Toimetajalt : siin kaardil vasakus ääres klikata “Message“ — seal paned OMA aadressi või telefoninumbri ja siis sisestad teate — Katrin saab selle 10 minuti jooksul kätte.)

Tänane teade, kell 14:30:

K&K Pamiir 2018 annab teada:

Saime just raadiosaatja teel ühenduse meie tippu pürgijatega. Korženevskaja tippu jõudsid Tannar Esna ja Oliver Liiv!

Sven pöördus 6900 peal tagasi, kuna tundis, et pole piisavalt aklimatiseerunud. Sven on turvaliselt tagasi, Tannar ja Oliver teel vahelaagri suunas alla.

PS. Oliver Liiva jaoks oli see tema elu teine mägi. Ta käis detsembris Kilimanjarol — ja nüüd sai kohe Korženevskaja otsa — see on võimas saavutus.

Grupi tegemistega saad end kursis hoida SIIN!

Reaalajas näed grupi asukohta SIIT!