Kui seni on olnud maailmas ainult üks "ametlik" ja õige Santapark Soomes Lapimaal (vähemalt soomlaste meelest), siis teine selline saab valmis Hiinas, Sichuani provintsi pealinnas Chengdus.

Jõuluvana esimene välisresidents avatakse küll alles 2016. aastal, kuid sel aastal kuulutatakse pidulikult ehitus alanuks.

Koostöös Soome SantaPark´iga ehitab teemapargi Chengdu Floraland Tourism Investment Co, mis on Hiina üks suurimatest teemaparkide ehitajatest.

Novembris esitles jõuluvana Chengdus Floralandi teemapargis ehtsat jõuluvana postkasti, kuhu saab oma kirjad kingisoovidega jätta. Hiinasse toob jõuluvana tema ametlik lennufirma Finnair, mille jaoks valmistati ka jõulude puhuks selgitav video, kuidas kõik kingid ikkagi maailma lasteni kohale jõuavad:

Teemapark tutvustab veel ka Soome ehteid, mööblit, kalastusvarustust, talveriideid ja lasteriideid. Kõik tuleb täpselt samamoodi, nagu Soomes Napapiiris, 13 000 ruutmeetri peal hakkab elama Soome jõuluvana Hiina esindaja ning lastele kinke jagama alates aastast 2016.