Arunas Skuja, Finnairi Baltikumi ja Ida-Euroopa piirkonnajuhi sõnul on lisatud lennud ja uuenenud lennuplaan hea uudis eestlastele, kes broneerivad ümberistumisega lende Helsingi lennujaamast nii Euroopasse, Aasiasse kui ka Ameerikasse.

Uus lend lisatakse laupäeva hommikuks alates 28. märtsist 2020, mil algab suvehooaeg. Suvehooaeg kestab kuni 26. oktoobrini 2020. Lend väljub Helsingist kell 7.30 ning jõuab Tallinnasse kell 8.00. Tagasilend väljub Tallinnast kell 8.25 ja maandub Helsingis kell 8.55. See teeb kokku 58 lendu nädalas: üheksa nädala sees, seitse laupäeviti ning kuus pühapäeviti.

Suvisel tipphooajal (18. juuni – 9. august 2020), mil ärireiside nõudlus on ebastabiilsem, lendab Finnair veidi väiksema koormusega, kuni 46 lendu nädalas. Selleks perioodiks lisab Finnair ühe lennu reede õhtuks. Lend väljub Helsingist kell 19.05 ja maandub Tallinnas kell 19.40. Tagasilend väljub Tallinnast kell 20.05 ning jõuab Helsingisse kell 20.40. Kokku teeb see seitse lendu esmaspäevast neljapäevani, kaheksa lendu reedeti ning viis nädalavahetustel.

Lisaks lendudele Tallinnast lendab Finnair kuuel korral nädalas Helsingisse ka Tartust.

Eesti lende opereerib Norra ATR-tüüpi lennukitega. Kõik ATR lennukid läbivad hetkel uuenduskuuri Tallinnas asuva ettevõtte Magnetic MRO hooldusangaarides. Norral on juba kasutusel seitse renoveeritud ATR lennukit.

Renoveerimistööd jätkuvad kuni 2020. aasta kevadeni, kui kõik 12 lennukit on saanud uue, värske interjööri ja Finnairi välisilme. Norra opereerib igal aastal üle 30 000 ATR lennu.

Finnairi kohta
Finnair lendab Aasia, Euroopa ja Põhja-Ameerika vahel, tuues igal aastal üle 13 miljonit reisija enam kui 100 sihtkohta Euroopas. Lennufirma on esimene Euroopas, mille lennuparki kuulub uus A350 XWB lennuk. Finnairil on ainsa Põhjamaade lennufirmana Skytraxi 4-tärni hinnang. Lisaks on lennufirma kümnel järjestikusel aastal võitnud parima Põhja-Euroopa lennufirma tiitli. Finnair kuulub maailma juhtivate lennufirmade liitu Oneworld.