6658-eurone eepiline mänguturnee toob konsoolimängude fännid 13-sse kohta kaheksas riigis. Iga peatus on inspireeritud mõnest arvutimängust.

Alustatakse Edinburghist, mis on Rockstar Northi kodu. Mängugurud teavad - see on Grand Theft Auto arendaja, nende käe all on veel arendatud ka Max Payne´i ja Red Dead Redemptionit. Üheksakümnendate klassikat Lemmingsit ei tasu ka sealjuures unustada.

Järgmine peatus tehakse juba Tokyo stiilis Loading Baaris Londoni Sohos ning alles siis algab tõeline maailmaturnee.

Esimese kaugem sihtmärk on Tai. Lennatakse Phuketti, sealt aga kohe edasi Ko Tapu saartele Lara Crofti maa-aluste krüptide radadele. Reis jätkub Lõuna-Koreas Seoulis, kus külastatakse e-Sports Stadiumi, mis on esimene spetsiaalselt võrgumängudeks ehitatud suur spordirajatis. Seal saavad professionaalsed mängijad pidada virtuaal-avarustes lahingu tohutu rahvahulgaga.

Järgmine peatus tehakse Tokyos, kus käiakse ära Konami peakorteris. See firma arendab Pro Evolution Socceri mänguseeriaid. Külalised saavad ka võimaluse külastada linna hiiglaslike Taito Stationsi mängusaale.

Puhkus lõpetatakse USA-s, kus on kavas Los Angelese mängudega seotud maamärkide külastus. Selles linnas leiab mängudest Noire ja Grand Theft Auto tuntud paikasid.

San Francisco äärelinn Santa Clare retromänguga Pong järgneb koos hüppega Atari ja 70ndate mängumaailma.

Peatutakse veel New Yorgis, et käia ära Call of Duty: Modern Warfare 3 tegevuspaikades ja siis võetakse suund Texasesse - vaatama maastikke, mis inspireerisid mängude Red Dead Redemption ja Gun loojaid.

"Reisipakett Epic Gaming Adventure on täielikult pühendatud mängudele," ütles Ailsa McKnight Game Retail Ltd-st, mis organiseeribki mängurite suurt reisi koostöös STA Traveliga. “Ambitsioonikas seiklus viib mängurid reisile videomängude rikkalikku kultuuri ja ajalukku ning näitab ka viimaseid arendusi."

Ettevõte nimetab seda maailma esimeseks videomängude reisipaketiks. Kuid arvutifännidest varem on juba turismitööstuse poolt ette võetud filmifännid, kellele korraldatakse juba mitmendat aastat fännireise filmidest ja teleseriaalidest inspireeritud kohtadesse: näiteks "Sõrmuste Isanda" võttekohtadesse.