Reisijad, kes asuvad Egiptuse kuurordis Sharm el-Sheikhis, tuuakse esialgsete plaanide kohaselt täna tagasi Tallinna. Reisijad, kes lendasid Hurghadasse 31. oktoobril,on samuti plaanis tagasi tuua täna.

Seoses 6. novembril Eesti välisministeeriumi poolt avaldatud ohuhoiatuse ja soovitusega vältida lennureise Sharm el Sheikhi, peatab GoAdventure kõik lennureisid sinna alates 8. novembrist kuni olukorra muutumiseni, teatas reisikorraldaja.

Reisijate tagasi toomine on seotud täiendavate ohutusmeetmetega, veendumaks reisijate ohutut tagasi toomist ning ühtlasi Sharm el-Sheikhi ja Hurghada lennujaamade ülekoormatusega seoses Venemaa ja paljude Euroopa riikide turistide evakueerimise tõttu.

"Lähtudes reisijate ohutuse tagamisest ja tuginedes meie käesolevale informatsioonile võtsime vastu otsuse jätta lähinädalal ära lennud Sharm el-Sheikhi ja Hurghada lennujaamadesse.
Kõigile GoAdventure reisijatele, kes on hetkel Egiptuses, tagatakse tasuta elamine nende hotellides, toitlustus ning transfeer lennujaama," teatas reisiettevõte, kinnitades, et kuurordites ei ole nende hinnangul otsest ohtu.

"Reisikorraldaja GoAdventure vastutab kõigi oma reisijate julgeoleku eest ja teeb kõik endast oleneva, et tagada reisijate ohutut kojutulekut," teatas firma.

Täpse väljalennu aja Egiptuse lennujaamadest ja saabumise Tallinna avaldab GoAdventure esimesel võimalusel oma kodulehel, samuti saadetakse koheselt informatsioon edasimüüjatele. GoAdventure informeerib sellest ka kõiki reisijaid, Eesti Vabariigi konsulaati Egiptuses ja Tallinna lennujaama.