12 Mbps või suurema kiirusega internet on hetkel pakutavatest lahendustest kiireim ja lubab reisijatel nautida ka aina populaarsemat video voogedastamise võimalust. Wi-Fi süsteemide paigaldamisega alustatakse järgmise aasta mais ja jõutakse lõpule 2018. aasta juunis.

Finnairi asepresidendi Piia Karhu sõnul on internetiühendus lennuki pardal järjest olulisem. “Reisijad hindavad võimalust reisi ajal internetti kasutada, lisaks avab see uusi võimalusi meie pardaportaali arendamiseks. Hea meel on pakkuda kiireimat saadaolevat ühendust ja tulevikus on võimalik vastavalt võimalustele kiirusi suurendada," lisas Karhu.

Eelmise aasta juulis teatas Finnair, et pikamaa liinidel opereerivatel Airbus A330 uuendatakse traadita interneti süsteemid 2017. aasta maiks. Lisaks on internet juba olemas ultramoodsates A350-XWB lennukites. Hiljuti avati traadita interneti võrk ka Hiina õhuruumis lennates, mis oli varasemalt kohalike võimude poolt piiratud.

Finnairi traadita internet on tasuta äriklassi klientidele, Finnair Plus Gold ja Platinum klientidele lisaks ka oneworld Sapphire ning Emeraldi taseme klientidele. Turistiklassi reisijad saavad osta tunnipõhist ligipääsu lennu ajal.