Kauglendudel on oluline lennumugavus ja uue ajavööndiga kohanemise lihtsus. A350 lennukitel muutub salongivalgustus reisi vältel järk-järgult vastavalt kellajale, sihtkohale või hooajale. Interjööri LED-valgustid suudavad luua 24 valguslahendust alates päikesetõusust kuni virmalisteni, salongi suured panoraamaknad lasevad ruumi ka palju loomulikku valgust.

Uute lennukite pardal on puhtam ja värskem õhk tänu õhufiltreerimise süsteemile, mis puhastab salongi õhu iga 2-3 minuti järel. Salongi konditsioneer ei tekita tõmbetuult ja selle temperatuuri on võimalik reguleerida vastavalt soovile. Salongi õhurõhk on sarnane õhurõhuga merepinna kõrgusel, mis muudab lennureisi mugavamaks.

Rolls Royce'i spetsiaalselt Airbusi jaoks toodetud lennukimootorid töötavad võrreldes oma eelkäijatega vaiksemalt.

Salongikujunduse on loonud Soome disainifirma dSign Vertti Kivi & Co. Põhjamaise avara stiili ja kerguse edasiandmiseks on kasutatud valgeid, siniseid, hõbedasi ja halle toone.

A350 laiem kere tagab reisijatele rohkem ruumi ja laiemad istmevahed. Lennukis on 297 istet – äriklassis 46, mugavas tavaklassis 43 ja turistiklassis 208. Äriklassi istme saab soovi korral muuta täiesti tasapinnaliseks voodiks.

Lennuki pardal kasutatavad lauanõud ja tekstiilid on Finnairi jaoks spetsiaalselt loonud Soome disainimaja Marimekko.

Äriklassi reisijad, Finnair Plus Gold´i ja Platinumi liikmed ning Oneworld Sapphire´ ja Emerald´i liikmed saavad lennu jooksul kasutada tasuta internetiühendust. Turistiklassi reisijad saavad ligipääsu internetile osta kas tunnikaupa või terveks lennuks.

Finnair A350 äriklassi menüü autor on Helsingi Savoy restorani peakokk Kari Aihinen. Äriklassi menüüs on mitmeid delikatesse: rääbise kalamarja mousse, soe suitsutatud alpijõeforell ja põhjapõder. Turistiklassi uue menüü juurde pakutakse aperitiive ja soolaseid suupisteid.

A350 tunnusjoogiks on Blue Sky - kokteil Prantsuse šampanjast ja Soome mustikaliköörist. Kokteil on austusavaldus puhtale Soome loodusele ja Toulouse’ile Prantsusmaal, kus on ehitatud Airbus A350 lennukid.

Finnair kavatseb aastaks 2020 Aasia suunaliste lendude arvu kahekordistada võrreldes 2010. aastaga. Investeering uue põlvkonna A350-l põhinevasse lennuparki on selle plaani selgrooks. Ettevõte on tellinud kokku 19 A350 lennukit, mis teeb sellest suurima investeeringu lennukompanii ajaloos.

Esimesed neli lennukit saabuvad 2015. aastal ning järgmised seitse saadakse tootjalt kätte aastatel 2016 ja 2017. Tellimus lõpetatakse täielikult aastaks 2023.

Esimene A350 liinilend toimus 9. oktoobril, kui lennuk viis reisijad Helsingist Amsterdami. Kaugliinil Helsingi - Shangai hakkab A350 lendama alates 21. novembrist.