Finnair suurendab uuel hooajal lendude arvu Jaapani pealinna. 28. oktoobrist kuni 5. detsembrini lisandub Tokyo liinile kaks täiendavat väljumist, mis tähendab kokku üheksa iganädalast Finnairi lendu. Koostöös Japan Airlinesiga saab talveperioodil Finnairiga Tokyosse lennata kuni 16 korral nädalas.

Üks täiendav väljumine Jaapani suunal tuleb veel Nagoya liinile, 29. oktoobrist 4. detsembrini on Finnairi graafikus kokku kuus lendu nädalas.

Portugali pealinna Lissaboni saab edaspidi talvel lennata ka esmaspäeviti, hooaja vältel on iganädalaselt plaanis neli Finnairi lendu.

Alicantest Hispaanias saab Finnairi aastaringne sihtkoht, 2018/2019 talvises lennugraafikus kahe iganädalase väljumisega neljapäeviti ja pühapäeviti. Lisaväljumine tuleb ka Malaga suunal, mis suurendab detsembrist jaanuarini iganädalaste lendude arvu seitsmeni.

Kahe lennu lisandumisega esmaspäeviti ja reedeti Šveitsi suunal saab Finnairiga Genfi jaanuarist märtsini 13 korda nädalas.

Lennupiletid uutele väljumistele on Finnairi kodulehel müügis juba sellest nädalast.

Finnairiga lendab igal aastal rohkem kui 9 miljonit reisijat enam kui 80 sihtkohta Aasias, Euroopas ja Põhja-Ameerikas. Lennufirma on esimene Euroopas, mille lennuparki kuulub uus A350 XWB lennuk. Finnairil on ainsa Põhjamaade lennufirmana Skytraxi 4-tärni hinnang.