Delhi suunale lisatud kolm väljumist muudavad liini nii suve- kui ka talvehooajal igapäevaseks. Los Angelese suunale lisatud väljumine tõstab lennupäevade koguarvu perioodil 3. juulist 24. oktoobrini neljale. Finnairi Delhi suunda teenindab Airbus A330 ja Los Angelese liini Airbus A350.

Lisaks aastaringsetele lendudele Los Angelesse lendab Finnair veel nelja Atlandi-tagusesse sihtkohta. Aastaringselt saab lennata New Yorki JFK lennujaama ja hooajaliselt Chicago O’Hare’i lennujaama ning San Franciscosse ja Miamisse.

Finnairi Atlandi-üleseid lende teenindatakse koostöös lennufirmadega American Airlines, British Airways ja Iberia. Partnerite abiga pakutakse klientidele rohkem lennuvõimalusi ning paremaid ühendusi ja hindu Atlandi-ülestel liinidel. Neli partnerit lendavad Euroopa ja Põhja-Ameerika vahel päevas üle saja lennu.

Finnairi ülemaailmsetetele liinidele pääseb hõlpsasti regulaarsete lendudega Tallinnast ja Tartust. Finnair lendab iga päev kuni seitse väljumist Tallinna ja Helsingi vahel ning Tartust kuuel korral nädalas. Suvehooajaks lisab Finnair pealinnadevahelisele liinile veel kaks väljumist.