Finnair ja Helsingi lennujaam muudavad Helsingi lennujaama lennuraja number 2 moelavaks, kus üritusel „Match Made in HEL“ esitletakse Hiina, Korea, Jaapani, Inglismaa, Rootsi, Taani ja Soome tippdisainerite töid.

Finnairi brändi, turunduse ja lojaalsusprogrammi asepresident Johanna Jäkälä sõnul on moetööstuse glamuuril ja reisimisel on pikk ühine ajalugu ning lennureisimine on pikka aega üle maailma mänginud moetrendide loomise kiiruses võtmerolli. „Mood liidab ja inspireerib inimesi, me näeme seda iga päev, kui ühendame oma lendude kaudu Euroopat ja Aasiat. Moeetendusega soovime tähelepanu pöörata Euroopa ja Aasia lennuühenduste olulisusele ning näidata kahe kontinendi kõige kuumemate disainerite töid,“ selgitas Jäkälä.

„Helsingi lennujaam on Euroopa-Aasia vaheliste lendude võtmekeskus ning iga päev läbivad tuhanded inimesed lennujaama just neisse sihtkohtadesse reisimiseks. Helsingi lennujaam, mis on Aasia ja Euroopa vahel lendamiseks üks lühemaid marsruute, on meile pidevaks inspiratsiooniallikaks. See ongi põhjus, miks Ida ja Lääne moedisainerid kohtuvad 24. mail ühel erilisel moe-show'l just Helsingis,“ selgitas Helsingi lennujaamas opereeriva ettevõtte Finavia turunduse ja äriarenduse asepresident Katja Siberg.

Etendusel esitlevad seitse disainerit hoolikalt valitud ja oma värskemat loomingut, publikule tutvustatakse Euroopa ja Aasia kõige põnevamaid ning inspireerivamaid trende. Moeetendust juhib ajakirja SSAW moedirektor Tuomas Laitinen.
Moeloojate nimed avalikustatakse märtsis „Match made in HEL“ veebilehel www.matchmadeinhel.com. „Match made in HEL“ on Finnairi ja Helsingi lennujaama ühine ettevõtmine, mille eesmärk on tõsta reisijate teadlikkust Finnairist ja Helsingi lennujaamast kui parimatest partneritest, kelle abil on Euroopa ja Aasia vahel võimalik reisida kiiresti ning sujuvalt.

Vaata kampaania videot siit: