„Finnair on Jaapani ja Soome vahel lennanud enam kui 35 aastat. Uute väljumistega saame eestlastele pakkuda veelgi paremaid ühendusi Tokyoga ja seda vaid lühikese 20-minutilise ümberistumisega läbi Helsingi,“ ütles Finnairi Ida-Euroopa ja Baltimaade juht Arunas Skuja. „Oleme Narita lennujaamas tugevalt kanda kinnitanud ja jätkame lendamist ka sealtkaudu.“

Haneda lennujaam asub mugavalt Tokyo kesklinnas. Uued lennud toimuvad koostöös Finnairi pikaajalise partneri Japan Airlinesiga, kes pakub koodijagamise raames laia valikut jätkulende Hanedast edasi muudesse sihtkohtadesse Jaapanis.

Finnairi kavandab Hanedast öiseid lende, mis võimaldab hommikusi jätkulende Narita lennujaamast ja pakub Aasia reisijatele rohkem võimalusi ning paindlikkust. Täpne lennugraafik sõltub Haneda lennujaama teenindusaegadest.

Lende saab broneerida tänasest, 7. oktoobrist Finnairi kodulehel või reisibüroode kaudu.

Jaapan on Finnairi suurim sihtturg väljaspool koduturgu Soomet ning Soome lennufirma lendab praegu Jaapanis nelja sihtkohta – Tokyo Narita lennujaam, Osaka, Nagoya ja Fukuoka. Finnairi Jaapani lennuvõrku lisandus värskeima sihtkohana Sapporo Hokkaidos, kuhu alustatakse lendamist 15. detsembril 2019.

Finnairi kohta

Finnair lendab Aasia, Euroopa ja Põhja-Ameerika vahel, tuues igal aastal üle 13 miljonit reisija enam kui 100 sihtkohta Euroopas. Lennufirma on esimene Euroopas, mille lennuparki kuulub uus A350 XWB lennuk. Finnairil on ainsa Põhjamaade lennufirmana Skytraxi 4-tärni hinnang. Lisaks on lennufirma kümnel järjestikusel aastal võitnud parima Põhja-Euroopa lennufirma tiitli. Finnair kuulub maailma juhtivate lennufirmade liitu Oneworld.