Ahvatlevate suusahooaja eripakkumiste seas torkab see Tschuggen Grand Hotelli pakkumine kindlasti silma.

Hotell (pildil) asub Arosa linnas, linn ise aga Schanfiggi orus ja omab ligipääsu laskumisnõlvade võrgustikule kogupikkusega 225 kilomeetrit.

Novembri lõpus hotelli saabuvad külalised saavad eksklusiivse ligipääsu Grisonsi mägede veel puutumatutele nõlvadele üheks päevaks - 29. novembriks. See on üks päev enne ametlikku suusahooaja avamist 30. novembril.

130 numbritoaga hotell majutab kuni 260 suusatajat. Pääs mäele oleneb muidugi ka ilmast. Kui eriline mäenõlvapakkumine ei paku huvi, siis saab ka aega veeta luksusliku hotelli 5000-ruutmeetrises Tschuggen Bergoase spaas või osaleda mägimatkal, kepikõnnil või õhupallilennul.

Hinnad algavad 930 šveitsi frangist (775 eurost) inimese kohta, mis sisaldab ööbimist kolmeks ööks, Privaatse Mäe üritusel osalemist 29. novembril ning mäepiletit 30. novembriks esimesele avalikule suusahooaja päevale mägedes. Lisaks saab tasuta pääsme õhtusele džässikontserdile ja priipileti spaasse.

Selline pakkumine Šveitsi hotellilt on üks neist viimase aja trendikatest eripakkumistest, mis annavad võimaluse tuntud vaatamisväärsust või atraktsiooni privaatselt külastada.

Selliste pakkumiste seas on ka "Briti parim" nädalavahetus, milles sisaldub luksuslik majutus Londoni 45 Park Lane´i hotellis, privaatne London Eye vaateratta külastus ning peale lahtiolekuaja lõppu Londoni Toweri külastus vaid kahele. Üliluksuslik nädalavahetus, mille jooksul on veel palju teisigi sarnaseid privaat-ekskursioone, läheb kahele puhkajale kokku maksma miljon naela (ligi 1,2 miljonit eurot).